Védjük meg a csopaki Kerekedi-öblöt a beépítéstől!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Tájékoztatás az ügy szakhatósági szakaszba lépéséről

2021-08-22 09:56:27

Kedves Barátaink!

Köszönetet szertnék mondani támogatásotokért, örülök, hogy szívügyetek a Balaton védelme és hogy ezért aláírtátok petíciónkat.

Tájékoztatni szeretnélek benneteket, hogy a Kerekedi-öböl beépítésének ügye a szakhatóságok elé került. Éppen ezért szeretném számukra is megküldeni peticíónkat aláírásaitokkal (Az anonimitást kérők szándékát továbbra is tiszteletben tartva.), hogy döntéshozataluk során figyelembe kelljen venniük elvárásainkat és ennek a feljesztésnek természetkárosító következményeit. Célunk, hogy minél többen felfogják a tervezett beépítés valódi súlyát, jóvátehetetlen következményét, ezzel is arra ösztönözve a szakhatóságokat, hogy helyes döntést hozzanak.

Üdvözlettel:


Marik Anikó

Tájékoztatás a Kerekedi-öböl ügyéről

2021-07-18 17:58:46

Kedves Barátaink!

Támogató aláírásotokat megköszönve, szeretnélek tájékoztatni benneteket a Kerekedi-öböl védelméért folytatott küzdelmünk állásáról.

Csopak Településrendezési Eszközeinek módosításáról folytatott partnerségi egyeztetés folyamatában a következőkről tudok beszámolni: július 13-ig leadtuk a Polgármesteri Hivatalba felszólalásainkat, illetve a petíciót és az azt támogató aláírásokat, akik anonimitást kértek, azok esetében anonimitásuk megtartásával. A polgármester online szeretné megtartani a lakossági fórumot, aminek tervezett ideje 2021. július 23. de. 10 óra. 

Az aláírás gyűjtést nem zárom le, hiszen a szakhatóságok fogják eldönteni, hogy megengedik-e a településeszközök módosítását, ezzel utat engedve az öböl beépítésének, vagy sem. Ezért szeretném nekik is megküldeni aláírásotokkal a petíciónkat, hogy megmutassuk szilárd elveinket és eltökéltségünket az öböl védelme mellett. Minden további megosztásotokat köszönöm, fontos hogy minél többen adjuk értésükre a helyi döntéshozóknak követeléseinket. 

 

Üdvözlettel:

Marik Anikó


Marik Anikó



Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.