Egészségügyi kutyasétáltatás engedélyezése a kijárási tilalom / korlátozás alatt

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Örömhír!

2020-11-10 12:06:30

Köszönjük mindenkinek, aki támogatta a kezdeményezésünk és segített, hogy a hozzávetőleg 1.5 milló városi kutyánk ne kerüljön problémás helyzetbe!

Köszönjük továbbá minden közreműködő civil állatvédő szervezetnek is, hogy ők is kitartóan, keményen küzdöttek, kommunikáltak a jó ügy érdekében.

Abból kiindulva, hogy a 00:00-05:00 közti kijárási tilalom bevezetésekor hallani sem akartak arról, hogy a kutyások bármiféle mentességet kapjanak, vélelmezhető, hogy a közös összefogás, a hangunk hallatása nélkül a 20:00-05:00 kijárási tilalom bevezetésekor sem lett volna semmiféle felmentés a kutyák számára.

Az Orbán Viktor miniszterelnök oldalán megjelent videó, amely egyértelmű kijelentésnek tekinthető, hogy a kutyák egészségügyi sétája a kijárási tilalom alatt megoldott.

A videó az alábbi linken elérhető:

10.000 - Tízezer

2020-11-10 00:09:56
setter-5558551_1280.jpg

10.000

Ez egy borzasztóan nagy szám, eddig ennyien írtátok alá
a petíciónkat alig 10 óra alatt.

10.000

Borzasztóan nagy szám abból a szempontból is, hogy mostanság divat jobbról - balról pofozni egymást, de a szőrös kis társainkkal kialakított szeretet messzemenőkig efölé emelte az emberi kapcsolatokat és - érthetően - a bevezetett korlátozás jelen formájával senki nem értett egyet, azzal együtt a szokásos politikai csatározás elmaradt. Ezért külön köszönet jár Nektek!

A petíciót mi is és sokan mások is eljuttattuk hozzávetőleg mindenkihez, akinek beleszólása, súlya van a döntés hozatalban, illetve nagyon sok kisebb-nagyobb civil szervezet szintén megkereste az illetékeseket, így remélhetően, a holnap kihirdetett módosításban már szerepelni fog, hogy a kutyák egészségügyi sétája igen is különleges és megalapozott indok.

Operatív Törzs

2020-11-09 14:41:01

Kedves Mindenki!

Köszönjük szépen minden kutyás nevében, hogy már ilyen sokan aláírtátok a petíciót!

A petíciót és annak részletes magyarázatát megküldtük az Operatív Törzsnek, hogy legyenek szívesek mérlegelni a problémát és ennek figyelembevételével módosításokat kidolgozni. Reméljük a legjobbakat, hogy sikerül egy mindenki számára elfogadhatóbb megoldást kidolgozni.

Köszönettel,
Méry János
Szereszetter

Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

• Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.