SPORTolási lehetőség az iskolákban COVID alatt

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Sportállamtitkársági és szövetségi megkeresés

2020-10-01 09:02:04

Kedves Szülők!

Köszönjük a Támogatást és az összefogást. 

Szeretnénk tájékoztatni Bennetek, hogy a kezdeményezésünk láthatóan annyi családot érint , hogy felvettük a sportállamtitkársággal a kapcsolatot a szabályozás felülvizsgálatáról. Amint van fejlemény jelentkezünk.

Kérjük a Ti aktivitásotokat is. Mivel több sportot érint, ezért több szövetséget is. Mi az MKOSZ felé jelezzük a problémát és kérjük, hogy ők is álljanak az ügy mellé.

Kérünk Titeket, hogy aki foci, röpi, karate, judo stb-ben érintett vegye fel a szövetségével a kapcsolatot. 2-3-an beszéljetek össze,  írjatok egy e-mailt a szövetségnek a linket mellékelve.

Kérünk, ha ez megtörtént küldjétek el a az email címünkre: basketballmom20201001@gmail.com, tudatjuk mindenkivel ezen a fórumon hol tartunk,ki jelentkezett be a kéziseknél stb.

Köszönjük,

#BasketballMoms


basketballmomsPetíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook