Tiltakozás a balatonszéplaki kikötő bővítés ellen!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Köszönet! Boldog karácsonyt, BÚÉK!

2019-12-24 09:51:30

Tisztelt Aláírók!

 

Ismételt köszönet az aktivitásért az ügyünkben! 2019-ben sikert értünk el, nem épül túlzó méretű kikötő, nem töltik fel a Balatont és többemeletes betonparkoló sem épül. Az ügy azonban nem zárult le. A beruházó nem adta fel tervét, így most azon dolgozunk, hogy ne épülhessen többemeletes betonparkoló, ami a kikötő építés egyik feltétele. A legutóbbi történés ebben, hogy bizottság alakul Siófokon a parkoló építésével kapcsoltosan, melyre mi is tettünk észrevételeket. Egyenlőre az Önkormányzat felé, de nem állunk meg itt, ha számunkra kedvezőtlanül alakulnak a dolgok.

Köszönet minden további aláírásért, aktivitásért!

Kívánok mindenkinek boldog karácsonyt és új évet!

Siofok_karacsony.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Üdvözlettel:

Petíció kezdeményezők

 


Balatonszéplaki tiltakozók csoportja

Kikötő létesítés engedélyezési eljárásának megszüntetése

2019-09-05 14:43:12

Tisztelt Aláírók!

Köszönet az aláírásokért, az üggyel eltöltött időért.

Most kézhez kapott határozat alapján a széplaki kikötő építési engedélyezési eljárása Budapest Főváros Kományhivatala Közlekedési Főosztálya általi VÉGZÉS-sel megszűnik.

Az Ezüstpart Egyesület által megíbizott ügyvéd a korábban szüneteltetett engedélyezési eljárás folytatását kérte 08.28-dikán. Erre 09.04.-dikén a létesítési engedélyt kérelmező Yolle Kft. a hiányzó dokumentumok hosszadalmas beszerzése miatt visszavonta a kérelmét.
15 napos fellebbezési határidő van, ezt követően a végzés jogerős.
 
Kikötő csak új eljárás kezdeményezéssel indulhat. Kicsit fellélegezhetünk, talán a második körben lesz valamiféle lakossági egyeztetés is, és talán csökkenek a méretek is. Esetleg elvetik a tervet és kicsit a jelenlegi kikötő lesz kicsinosítva.
 
Éberség nem árt az ügyben, a Petíciót nem záromk le, az aláírások gyűlhetnek. Lehet szükség lesz ezekre az aláírásokra még ebben az ügyben.
 
Üdvözlettel:
Petíció szerzője

Balatonszéplaki tiltakozók csoportja

Csökken a lendület az aláírásokban

2019-08-27 06:52:43

Csökkenő ütemben gyűlnek az aláírások!

Jusson el a híre mindazoknak, akik érintettek. Ebben mindenki segíthet. Ossza meg, küldje tovább! Keressük a médiák segítségét is az információ megosztásában.

https://www.peticiok.com/tiltakozas_a_balatonszeplaki_kikot_bvites_ellen

A Peticio_08271.JPGlidó bűn, a parkoló romboló, a kikötő tájseb!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*City, Csak az 5 aláírástól több jelenik itt meg, de az össz aláírásban mindenki benne van, aki visszaigazolta aláírását a kiküldött e-mail-en. 54-en nem igazoltak vissza a megadott e-mail címmel. Kérem ellenőrizzék a postaládájukat. Ha nem titkosították az aláírásukat, akkor azt a petícióban az aláírásoknál is ellenőrizhetik megjelent-e. Ha nem írjanak alá újra. Írassák alá családtaggal is, ha közös az álláspontjuk.

Üdvözlettel:

Balatonszéplaki tiltakozók csoport


Balatonszéplaki tiltakozók csoportjaPetíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook