Tiltakozunk az 5G hálózat magyarországi kiépítése ellen!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Önkormányzatok 5G mentesítése

2020-06-12 19:53:01

Tisztelt Barátom! Kedves Honfitársam!

 

A mellékelt mappából letölthető a Civilek az 5G mentes Magyarországért tanulmánya.
A jegyzet tartalmazza azt a 34 oldalas összegzést, amely a kifogásunk az 5G bevezetésével kapcsolatban,(leginkább, hogy semmilyen vizsgálat nem történt) illetve annak jogalapját, hogy egy település hogyan mondhat NEM-et az 5G-re. Küldd el Te is a Polgármesterednek!
 
 
Olaszországban 275 település mondott NEM-et, és egyre több ország leállítja vagy minimum moratóriumot kér!
 

Fekete Kriszta

Elkészült a Polgármestereknek küldhető hivatalos levél

2020-06-09 16:53:01

Kedves Barátom! Tisztelt Honfitársam!

 

A Civilek az 5G mentes Magyarországért közösség első fontos lépése a területileg illetékes hivatalok és polgármesterek felkeresése, amelynek nyomatékosításához és hitelessé tételéhez - kíváló szakértők munkájával - elkészült egy 34 oldalas tanulmány. Ez a tanulmány tartalmazza annak jogalapját, hogy hogyan válhat egy-egy település 5G mentes övezetté!

 

Ebben a 2 részes videoban dr Pócs Alfréd doktor úrral ezt a tanulmányt elemezzük, bemutatjuk a tartalmát a teljesség igénye nélkül.

https://www.youtube.com/watch?v=LijeC7GU4r4

https://www.youtube.com/watch?v=S6SttYdBLW8&t=134s

 

 

Ez a levél Civilek tulajdona, de engedélyünkkel bárki számára felhasználható, ha a kistérségében, önkormányzatánál szeretne eljárni. Jelentkezz Nálunk, lépjünk fel együtt a jogainkért! Írj nekünk a stop5gmagyarorszag@gmail.com címre és elküldjük neked a dokumentációt, amelyet személyesen vagy email-ben is benyújthatsz polgármesterednek, de mi is felkeressük a polgármestereket Magyarország területén.

Kérjük csatlakozz a Civilek az 5G mentes Magyarországért közösséghez:
https://bit.ly/2MgyU6r

Várjuk szervezetek, közösségek jelentkezését is, akik csatlakoznának a Civilek kezdeményezéséhez és aláírásukkal erősítik tevékenységünket!


Támogasd munkánkat anyagilag is, felajánlásod köszönettel vesszük a Civilek oldalán található számlaszámon

 

Köszönettel a Civilek nevében

Pongrácz Enikő és Fekete Kriszta 

 


Fekete Kriszta

Civilek az 5G mentes Magyarországért

2020-06-02 13:35:39

Tisztelt Peticiót aláíró Barátom, Tisztelt Honfitársam!Neked is köszönjük, hogy már közel 14.000 a Tiltakozunk az 5G hálózat magyarországi kiépítése ellen petíció aláíróinak száma, és hogy ilyen sok helyre eljutott már az 5G technológia veszélyeire való felhívás!

Örömmel tájékoztatunk, hogy megalakult a Civilek az 5G mentes Magyarországért Közösség, és innentől ezen a néven fogunk a petíció aláírói nevében eljárni.

A Közösséget egyenlőre a facebookon találod:

Itt olvashatsz korábbi rendezvényeinkről, mely a nemzetközi mozgalom zászlaja alatt zajlott, és csatlakozhatsz aktuális eseményünkhöz, mely szintén a globális cselekvési terv része a helyi törvények betartásával.

https://www.facebook.com/civilekaz5gmentesmagyarorszagertstop5g/?modal=admin_todo_tour

A munka oroszlán része most kezdődik! Civilekként kezdeményezzük: 

 • - az 5G rendszerének leállítását, nemzetközi moratórium felállítását!

  - Leveleket küldünk az egyetemes döntéshozóknak. az érdekvédelmi-, környezetvédelmi szerveknek, telekommunikációs cégeknek, a kistérségek, városok polgármestereinek, biztositóknak stb.

  - Kapcsolódunk az Európai Stop5G Szövetséghez és a nemzetközi mozgalomhoz
 • - Nem csak az 5G veszélyes, fel kívánjuk hívni a figyelmet a mesterséges elektromágneses terek, kiemelten a vezeték nélküli sugárzás egészségre-, a környezetre-, és a Bolygónkra káros hatásaira
 • - Kiállunk az elektro hipersensitivek (EHS) jogaiért, és mindazokért, akik a veszélyeztetett csoportba tartoznak, a terhes anyák, magzatok, gyerekek és az ifjúság, az idősekért és gyenge immunrendszerű emberekért, növény-, és állatvilágért 
 • szorgalmazzuk a biztonságos-, emberiséget szolgáló technológia használatát és fejlesztését  Ehhez szükségünk van Rád!

  Szakembereket, orvosokat, környezetvédelmi szakértőket, jogászokat keresünk, akik munkánk hitelesítésében velünk tevékenykednek. Várjuk továbbá önkéntesek jelentkezését, akik segítenek a levelek eljuttatásában, a kommunikáció lefolytatásában, fordításokban stb. 

  Ha Közösségként, Szövetségként, Szervezetként szeretnétek csatlakozni, várjuk az erről szóló nyilatkozatot a stop5gmagyarorszag@gmail.com címre

  Felhívjuk figyelmedet, hogy tevékenységünk politikamentes, bármilyen hitrendszeri-, vallási-, pártpolitkai nézettel kapcsolódhatsz, amennyiben egyet értesz célkitűzéseinkkel.


  Kérjük továbbra is oszd meg a petíciót, informálódj és informáld a környezetedben élőket!


Köszönettel a Civilek az 5G mentes Magyarországért Közösség nevében

Pongrácz Enikő és Fekete Kriszta


Fekete KrisztaPetíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

 • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
 • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
  1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
  2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
  3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...