Tiltakozunk az 5G hálózat magyarországi kiépítése ellen!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

EU ECI STOP 5G BEADVÁNY ALÁÍRÁSGYÚJTÉS- https://eci.ec.europa.eu/021/public/#/screen/home

2022-03-16 06:32:51

Kedves Harcostársak! 

Mivel a hazai petíció nem érte el azt az aláírás számot, mellyel beadványt kezdeményezhettünk volna, ezért egy EU csapathoz csatlakoztunk 2020 augusztusában.
Közel másfél évnyi munkát követően 2021 októberében az EU befogadta az európai csapat beadványát - EU ECI- Európai Civil Kezdeményzés  STOP 5G -  és az aláírásgyűjtés 2022 március 1.-én megkezdődött.
A kezdetektől fogva a hazai Civilek az 5G mentes Magyarországért is kitartó és kemény munkával részt vett a beadvány összeállításában. 
 
Kérem osszák ebben a közleményben lévő linkeket és írják alá! Ha minden aláíró 10 másik aláírót hoz, akkor a kért törvény változtatások az EU parlament elé kerülnek.
Az aláírásgyűjtés oldalán találhatóak részletek a beadványról. 
A fontosabb részek magyar fordítása elérhető ezen az oldalon illetve az EU oldalán is. A 70 oldalas törvény változtatási részletezés még nem került fordítsra, ehhez ajánlatos egy gépi fordító használata. ( translate google vagy deeple). 
 
Az EU aláírás gyűjtési oldala itt található - https://eci.ec.europa.eu/021/public/#/screen/home a jobb felső sarokban állítható át magyar nyelvre.
 
Jogi nyilatkozat: A Civilek az 5G mentes Magyarországért szervezetnek nincs semmilyen rálátása a signstop5g.eu dán főszervezők által indított adomány gyűjtéshez, ezért az esetleges adományokat ennek megfelelően kérjük indítani, ezekkel elszámolni nem áll módunkban. 
 
Önkéntesek jelentkezését várjuk, akik a munkánkban részt vennének, hiszen az aláírásgyűjtés rengeteg munkát igényel.
Köszönjük a közreműködést! 
Civilek az 5G mentes Magyarországért
elérhetőség a következő mail címen : feherzona kukac gmail pont com

 


Civilek az 5G mentes Magyarországért

Önkormányzatok 5G mentesítése

2020-06-12 19:53:01

Tisztelt Barátom! Kedves Honfitársam!

 

A mellékelt mappából letölthető a Civilek az 5G mentes Magyarországért tanulmánya.
A jegyzet tartalmazza azt a 34 oldalas összegzést, amely a kifogásunk az 5G bevezetésével kapcsolatban,(leginkább, hogy semmilyen vizsgálat nem történt) illetve annak jogalapját, hogy egy település hogyan mondhat NEM-et az 5G-re. Küldd el Te is a Polgármesterednek!
 
 
Olaszországban 275 település mondott NEM-et, és egyre több ország leállítja vagy minimum moratóriumot kér!
 

Fekete Kriszta

Elkészült a Polgármestereknek küldhető hivatalos levél

2020-06-09 16:53:01

Kedves Barátom! Tisztelt Honfitársam!

 

A Civilek az 5G mentes Magyarországért közösség első fontos lépése a területileg illetékes hivatalok és polgármesterek felkeresése, amelynek nyomatékosításához és hitelessé tételéhez - kíváló szakértők munkájával - elkészült egy 34 oldalas tanulmány. Ez a tanulmány tartalmazza annak jogalapját, hogy hogyan válhat egy-egy település 5G mentes övezetté!

 

Ebben a 2 részes videoban dr Pócs Alfréd doktor úrral ezt a tanulmányt elemezzük, bemutatjuk a tartalmát a teljesség igénye nélkül.

https://www.youtube.com/watch?v=LijeC7GU4r4

https://www.youtube.com/watch?v=S6SttYdBLW8&t=134s

 

 

Ez a levél Civilek tulajdona, de engedélyünkkel bárki számára felhasználható, ha a kistérségében, önkormányzatánál szeretne eljárni. Jelentkezz Nálunk, lépjünk fel együtt a jogainkért! Írj nekünk a stop5gmagyarorszag@gmail.com címre és elküldjük neked a dokumentációt, amelyet személyesen vagy email-ben is benyújthatsz polgármesterednek, de mi is felkeressük a polgármestereket Magyarország területén.

Kérjük csatlakozz a Civilek az 5G mentes Magyarországért közösséghez:
https://bit.ly/2MgyU6r

Várjuk szervezetek, közösségek jelentkezését is, akik csatlakoznának a Civilek kezdeményezéséhez és aláírásukkal erősítik tevékenységünket!


Támogasd munkánkat anyagilag is, felajánlásod köszönettel vesszük a Civilek oldalán található számlaszámon

 

Köszönettel a Civilek nevében

Pongrácz Enikő és Fekete Kriszta 

 


Fekete Kriszta

Civilek az 5G mentes Magyarországért

2020-06-02 13:35:39

Tisztelt Peticiót aláíró Barátom, Tisztelt Honfitársam!Neked is köszönjük, hogy már közel 14.000 a Tiltakozunk az 5G hálózat magyarországi kiépítése ellen petíció aláíróinak száma, és hogy ilyen sok helyre eljutott már az 5G technológia veszélyeire való felhívás!

Örömmel tájékoztatunk, hogy megalakult a Civilek az 5G mentes Magyarországért Közösség, és innentől ezen a néven fogunk a petíció aláírói nevében eljárni.

A Közösséget egyenlőre a facebookon találod:

Itt olvashatsz korábbi rendezvényeinkről, mely a nemzetközi mozgalom zászlaja alatt zajlott, és csatlakozhatsz aktuális eseményünkhöz, mely szintén a globális cselekvési terv része a helyi törvények betartásával.

https://www.facebook.com/civilekaz5gmentesmagyarorszagertstop5g/?modal=admin_todo_tour

A munka oroszlán része most kezdődik! Civilekként kezdeményezzük: 

 • - az 5G rendszerének leállítását, nemzetközi moratórium felállítását!

  - Leveleket küldünk az egyetemes döntéshozóknak. az érdekvédelmi-, környezetvédelmi szerveknek, telekommunikációs cégeknek, a kistérségek, városok polgármestereinek, biztositóknak stb.

  - Kapcsolódunk az Európai Stop5G Szövetséghez és a nemzetközi mozgalomhoz
 • - Nem csak az 5G veszélyes, fel kívánjuk hívni a figyelmet a mesterséges elektromágneses terek, kiemelten a vezeték nélküli sugárzás egészségre-, a környezetre-, és a Bolygónkra káros hatásaira
 • - Kiállunk az elektro hipersensitivek (EHS) jogaiért, és mindazokért, akik a veszélyeztetett csoportba tartoznak, a terhes anyák, magzatok, gyerekek és az ifjúság, az idősekért és gyenge immunrendszerű emberekért, növény-, és állatvilágért 
 • szorgalmazzuk a biztonságos-, emberiséget szolgáló technológia használatát és fejlesztését  Ehhez szükségünk van Rád!

  Szakembereket, orvosokat, környezetvédelmi szakértőket, jogászokat keresünk, akik munkánk hitelesítésében velünk tevékenykednek. Várjuk továbbá önkéntesek jelentkezését, akik segítenek a levelek eljuttatásában, a kommunikáció lefolytatásában, fordításokban stb. 

  Ha Közösségként, Szövetségként, Szervezetként szeretnétek csatlakozni, várjuk az erről szóló nyilatkozatot a stop5gmagyarorszag@gmail.com címre

  Felhívjuk figyelmedet, hogy tevékenységünk politikamentes, bármilyen hitrendszeri-, vallási-, pártpolitkai nézettel kapcsolódhatsz, amennyiben egyet értesz célkitűzéseinkkel.


  Kérjük továbbra is oszd meg a petíciót, informálódj és informáld a környezetedben élőket!


Köszönettel a Civilek az 5G mentes Magyarországért Közösség nevében

Pongrácz Enikő és Fekete Kriszta


Fekete KrisztaPetíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

 • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
 • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
  1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
  2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
  3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...