Tiltakozunk az 5G hálózat magyarországi kiépítése ellen!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Önkormányzatok 5G mentesítése

2020-06-12 19:53:01

Tisztelt Barátom! Kedves Honfitársam!

A mellékelt mappából letölthető a Civilek az 5G mentes Magyarországért tanulmánya.
A jegyzet tartalmazza azt a 34 oldalas összegzést, amely a kifogásunk az 5G bevezetésével kapcsolatban,(leginkább, hogy semmilyen vizsgálat nem történt) illetve annak jogalapját, hogy egy település hogyan mondhat NEM-et az 5G-re. Küldd el Te is a Polgármesterednek!

Olaszországban 275 település mondott NEM-et, és egyre több ország leállítja vagy minimum moratóriumot kér!

Fekete Kriszta

Elkészült a Polgármestereknek küldhető hivatalos levél

2020-06-09 16:53:01

Kedves Barátom! Tisztelt Honfitársam!

A Civilek az 5G mentes Magyarországért közösség első fontos lépése a területileg illetékes hivatalok és polgármesterek felkeresése, amelynek nyomatékosításához és hitelessé tételéhez - kíváló szakértők munkájával - elkészült egy 34 oldalas tanulmány. Ez a tanulmány tartalmazza annak jogalapját, hogy hogyan válhat egy-egy település 5G mentes övezetté!

Ebben a 2 részes videoban dr Pócs Alfréd doktor úrral ezt a tanulmányt elemezzük, bemutatjuk a tartalmát a teljesség igénye nélkül.

Ez a levél Civilek tulajdona, de engedélyünkkel bárki számára felhasználható, ha a kistérségében, önkormányzatánál szeretne eljárni. Jelentkezz Nálunk, lépjünk fel együtt a jogainkért! Írj nekünk a stop5gmagyarorszag@gmail.com címre és elküldjük neked a dokumentációt, amelyet személyesen vagy email-ben is benyújthatsz polgármesterednek, de mi is felkeressük a polgármestereket Magyarország területén.

Kérjük csatlakozz a Civilek az 5G mentes Magyarországért közösséghez:

Várjuk szervezetek, közösségek jelentkezését is, akik csatlakoznának a Civilek kezdeményezéséhez és aláírásukkal erősítik tevékenységünket!

Támogasd munkánkat anyagilag is, felajánlásod köszönettel vesszük a Civilek oldalán található számlaszámon

Köszönettel a Civilek nevében

Pongrácz Enikő és Fekete Kriszta

Civilek az 5G mentes Magyarországért

2020-06-02 13:35:39

Tisztelt Peticiót aláíró Barátom, Tisztelt Honfitársam!

Neked is köszönjük, hogy már közel 14.000 a Tiltakozunk az 5G hálózat magyarországi kiépítése ellen petíció aláíróinak száma, és hogy ilyen sok helyre eljutott már az 5G technológia veszélyeire való felhívás!

Örömmel tájékoztatunk, hogy megalakult a Civilek az 5G mentes Magyarországért Közösség, és innentől ezen a néven fogunk a petíció aláírói nevében eljárni.

A Közösséget egyenlőre a facebookon találod:

Itt olvashatsz korábbi rendezvényeinkről, mely a nemzetközi mozgalom zászlaja alatt zajlott, és csatlakozhatsz aktuális eseményünkhöz, mely szintén a globális cselekvési terv része a helyi törvények betartásával.

A munka oroszlán része most kezdődik! Civilekként kezdeményezzük:

• - az 5G rendszerének leállítását, nemzetközi moratórium felállítását!

- Leveleket küldünk az egyetemes döntéshozóknak. az érdekvédelmi-, környezetvédelmi szerveknek, telekommunikációs cégeknek, a kistérségek, városok polgármestereinek, biztositóknak stb.

- Kapcsolódunk az Európai Stop5G Szövetséghez és a nemzetközi mozgalomhoz
  • - Nem csak az 5G veszélyes, fel kívánjuk hívni a figyelmet a mesterséges elektromágneses terek, kiemelten a vezeték nélküli sugárzás egészségre-, a környezetre-, és a Bolygónkra káros hatásaira
  • - Kiállunk az elektro hipersensitivek (EHS) jogaiért, és mindazokért, akik a veszélyeztetett csoportba tartoznak, a terhes anyák, magzatok, gyerekek és az ifjúság, az idősekért és gyenge immunrendszerű emberekért, növény-, és állatvilágért
  • szorgalmazzuk a biztonságos-, emberiséget szolgáló technológia használatát és fejlesztését

Ehhez szükségünk van Rád!

Szakembereket, orvosokat, környezetvédelmi szakértőket, jogászokat keresünk, akik munkánk hitelesítésében velünk tevékenykednek. Várjuk továbbá önkéntesek jelentkezését, akik segítenek a levelek eljuttatásában, a kommunikáció lefolytatásában, fordításokban stb.

Ha Közösségként, Szövetségként, Szervezetként szeretnétek csatlakozni, várjuk az erről szóló nyilatkozatot a stop5gmagyarorszag@gmail.com címre

Felhívjuk figyelmedet, hogy tevékenységünk politikamentes, bármilyen hitrendszeri-, vallási-, pártpolitkai nézettel kapcsolódhatsz, amennyiben egyet értesz célkitűzéseinkkel.

Kérjük továbbra is oszd meg a petíciót, informálódj és informáld a környezetedben élőket!

Köszönettel a Civilek az 5G mentes Magyarországért Közösség nevében

Pongrácz Enikő és Fekete Kriszta

Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

• Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.