Elszámoltatást akarunk!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Legyünk még többen, legyünk milliónyian!

2011-12-23 01:43:23

Drága Barátaim, Honfitársaim!

Megrendítő az a nemes szándék, ami az aláírók hozzászólásaiból árad! Egyre erősebbnek érzem magam - bár gyenge, születésem óta mozgássérült vagyok -, hogy jó ügyet indítottam el!

Biztos vagyok benne, hogy a dolgok csak úgy fognak változni, ha saját kezünkbe vesszük a dolgot! Ezért petíciómat kiegészítettem azzal, hogy: "Országunk jelenlegi helyzetéért és a jogtalan vagyonszerzésekért elszámoltatást, felelősségre vonást akarunk! Az aláírók kérése alapján, párthovatartozás nélkül!"

Köszönöm, hogy hivatalosan már 235-en írták alá ( a szám folyamatosan változik) másfél nap alatt! Ez azt jelenti, hogy vannak hazánkért aggódó honfitársak. De ne legyünk elégedettek! Milliók kellenek, hogy komoly nyomást tudjunk gyakorolni a kormányra, és a nemzetközi közvéleményre! Ne feledjük, hogy a kormány nemzetközi csapdában van! Segítsük azzal, hogy MI, a NÉP, követeljük az elszámoltatást! Azokét is, akik most sanyargatják nemzetünket!

Szeretettel, és Hazám iránti aggódással: Czakó István

ISTEN ÓVJA MAGYARORSZÁGOT!

Czakó István, Debrecen

Felhívás terjesztésre

2011-12-22 10:31:58

Kérem tisztelt aláíróimat, hogy a petíciót ismerőseik között terjesszék, hívják fel figyelmüket, hogy minél többen írják alá, hogy eredményt érhessünk el!

Egyúttal megköszönöm, hogy máris ilyen sokan csatlakoztak hozzám.

Baráti üdvözlettel: Czakó István

ISTEN ÓVJA MAGYARORSZÁGOT!

Czakó István, Debrecen

Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

• Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.