Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Budapest, Városház u. 9-11, 1052

2019.10.04.  péntek,13-16 óráig

Legyünk minél többen!

Aki aggódik a gyermekei és saját jövőjéért, egészséért, a környezezet mértéktelen szennyezése miatt és élni szeretne azon alkotmányos (Alaptörvény XX. és XXI. cekkelye) jogával, miszerint mindenkinek joga van a csendes és tiszta, zaj- és légszennyezés mentes élethez, az csatlakozzon 2019. október 4-én 13.00 órától a Fópolgármesteri Hivatal elé szervezett tüntetéshez. A téma nagyban érinti 3, 7, 8,10,13,14,15,16,17, 18, Csepel, továbbá 11, 21 kerületek lakosságának jelentős részét! A DEMONSTRÁCIÓ CÉLJA: Figyelem felhívás a Főpolgármester és egyéb, a repülőgép károkozásában közreműködő hivatalok részére, a zaj- légszennyezés miatt -szenvedő fővárosi és a környező agglomeráció lakosság részéről, - az esztelen elavult fővárosi repülőtéri fejlesztések ellen, - a jelenlegi forgalom nagy részének azonnali elvitele a főváros légteréből, - a fapados és Cargo gépek részére egy alternatív repülőtér kejelölése a fővárostól jóval távolabb, - az éjszakai reptérzár azonnali bevezetése. Szeretnénk egy békés tüntetés keretében bevinni a repülőgép zajt a Városháza épületéhez, hogy azok is meghallják ezt az elviselhetetlen zajt (és légszennyezést), akik a budai vagy pesti kerületek csendes övezeteiben élnek és el sem tudják képzelni mit jelent az év 365 napján éjjel-nappal, ünnepnap, hétvégén a 2-3 percenként pár száz méter magasan a fővárost keresztülszerlő repülőgépekkel együtt élni.

Tiltakozó demonstráció a repülőgépek okozta fővárosi légtérszennyezés miatt

2019-09-28 11:42:53

Helye, és időpontja:

Budapest, Városház u. 9-11, 1052

2019.10.04.  péntek, 13-16 óráig

Legyünk minél többen!

71254297_10216661592104773_3039301630982881280_n.jpg

Sallai Gabriella - Tiltakozás a zuglói légifolyosó ellen csoport

CSATLAKOZZUNK a KIHALNI ESÉLYES |EXTINCTION REBELLION budapesti TÜNTETÉSÉHEZ és JELEZZÜK FELHÁBORODÁSUNKAT A FŐVÁROS LÉGTERÉBEN KIALAKULT MÉRHETETLEN ZAJ- ÉS LÉGSZENNYEZÉS MIATT

2019-04-26 09:16:04

https://www.facebook.com/events/568749296964152/ eseményhez csatlakozva!

Itt a lehetőség a repülők által okozott zaj és légszennyezés, valamint a nyugalmunk, egészségünk megőrzéséért TÜNTETNI az ITM előtt (Bp. Fő utca 44-50.),
2019.04.27. 14.00 ÓRÁTÓL

KÉRÜNK MINDEN ÉRINTETTET, HOGY JÖJJÖN EL, HOZZON MAGÁVAL MÁSOKAT IS: ERŐSÍTSÜK KÖZÖSSÉGÜNKET, FEJEZZÜK KI NEM TETSZÉSÜNKET, HARAGUNKAT, VÁLTOZÁS IRÁNTI KÖVETELÉSÜNKET.

CSATLAKOZZUNK a KIHALNI ESÉLYES |EXTINCTION REBELLION budapesti TÜNTETÉSÉHEZ molinókkal, személyes megjelenésünkkel. A környezet, amiben élünk meghatározza sorsunkat, mindennapjainkat és a jövő generációjának a lehetőségeit.

Reméljük több százan jöttök majd, hogy kifejezzük véleményünket!

Ezt a levelet azért kaptad, mert aláírtad a "Tiltakozás a főváros légterében megnövekedett repülőforgalom és az új légifolyosók kialakítása miatt" című peticiónkat, amit újból nagyon köszönünk.

Nem érhetÅ el leírás a fényképhez.

Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

• Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.