MINDEN EDDIGINÉL KEMÉNYEBBEN TÁMADJA SOROS GYÖRGYÖT A MAGYAR KORMÁNY. TILTAKOZZUNK!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

téves info

2017-07-15 13:25:33

téves info


Dárdai Zsuzsa

sajtóhírek

2017-07-12 09:41:18

http://b1.blog.hu/2017/07/11/vilagszerte_dobbenetet_valtott_ki_a_heves_es_brutalis_soros-ellenes_gyuloletkampany?ajanlo=1

 

 https://168ora.hu/a-fideszben-ugy-erzik-gyoztek-leszedik-a-soros-plakatokat-a-vizes-vb-vegere/

 

"a miniszterelnöknek az a véleménye, hogy a Soros-kampány „teljes győzelem”. És nem csak azért, mert a kormány ideológiai ellenfelei „belerajzolták” magukat egy közös halmazba, hanem azért is, mert Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök „feltette az i-re a pontot” azzal, hogy Izrael deklarálta: nem antiszemitizmus a Soros-ellenes kormányzati kampány."

A koreai sorozatok politikai cselszövései nagyon kemények, a filmek emiatt nehezen nézhetők, de a politika természetrajzát jól bemutatják. Az Orbán-kormány hasonlóan ravasz, sunyi, álságos módszerekkel él és teszi élhetetlenné mindennapjainkat.

Leszedik a plakátokat, de a gyűlöletvírust nem tudják ilyen egyszerű módszerrel kiirtani az emberek lelkéből, persze nem is akarják! Az a céljuk, hogy a vírus továbbra is benne maradjon a szervezetükben, és elhatalmasodjon rajtuk a gyűlölet-betegség. Aztán, amikor a politikai hatalom szükségét érzi,  ismét aktivizálja, akuttá teszi a fertőzést.

Ez az ő nagyon hatásos övön aluli, aljas  taktikájuk...És a mienk? Mi legyen?

Egy dolog a harag, amit érzünk, de mindenkit óva intek attól, hogy hagyják magukat megfertőződni a  gyűlölet-vírussal, vagy őrizgessék magukban azt, mert csak jobban és jobban elhatalmasodik a baj.

Helyette ajánlom, - önvédelemből is - a szeretet, a jóindulat, a segítőkészség, a tolerancia mint gyógyító erők megélését és terjesztését. Nem könnyű, de annál hatásosabb...

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Dárdai Zsuzsa

Tájékoztatás

2017-07-11 19:19:30

 

Minden nap újabb és újabb hírek érkeznek Soros Györggyel kapcsolatban.

Vannak, akik Nobel díjra jelölik, mások visszavonatnák a "Budapest díszpolgára" címét, megint mások kiutasítanák Magyarországról, Izraelben törvényt készülnek hozni ellene..., itthon, utcai akciókon leszedik a gyűlöletkeltő  plakátokat..., más-más oldalról folyamatosan támadják és védik ezt az embert... és ki tudja, mi jön még...?

Miközben kiállunk a Soros György elleni erőszakos lépésekkel szemben, és tiltakozunk a gyűlöletkeltés minden formája ellen, kitágítjuk aktivitásunkat,  en bloc az emberi jogok védelmére, amelyek megsértésével napról-napra egyre durvább formákban találkozunk.

Folytatjuk az aláírásgyűjtést.    

http://b1.blog.hu/2017/07/11/vilagszerte_dobbenetet_valtott_ki_a_heves_es_brutalis_soros-ellenes_gyuloletkampany?ajanlo=1

 

Üdvözlettel:


Dárdai Zsuzsa

Tájékoztatás

2017-07-08 07:08:39

 

Sajnos lecsökkent az aláírók száma, és ennek egyik oka, hogy megtámadták a Facebookomat vírusbombával. Minden ismerősőmnek folyamatosan küldik a vírusokat. Így az FB-n már nem terjeszthetem a felhívást.

Másik oka egy barátom szerint az, hogy a petíciót  gyenge lépésnek tartják az emberek a kormány politikájával szemben.
Én, mint írtam, zsigerből indítottam, életemben először, és az eddig összegyűlt 7500 aláírás mögött 7500 embert látok, akiknek felelősséggel tartozom.
Örülök, hogy ezen a szelíd módon, egyen egyenként kifejezhetjük a véleményünket. Én ezt a tiltakozási formát is nagy erejűnek érzem.

Mi az első lépés voltunk, most megindulnak az utcai akciók....

Mindezekkel együtt a petíciót nem zárom le, a gyűjtés folyik tovább, a petíció sorsa pedig az előző levelemben foglaltak szerint alakul majd, közös megegyezssel.

 

 

Szép hétvégét,

 

 


Dárdai Zsuzsa

Aláírás a Soros György elleni plakát miatt - közlemény

2017-07-07 13:18:18

 

Zsigerből indítottam el ezt a petíciót, mert megdöbbentett az a primitív merészség, ahogy a kormány utcára dobta a gyűlöletkeltés újabb minősíthetetlen darabját. Emberi, esztétikai és politikai céljaim egybeesnek. Ilyet senki ember fiával nem szabad tenni. Amikor a  magyar kormány az ilyen  - és az előző években felsorakoztatott menekültellenes, Brüsszel-ellenes stb  - plakátokat  milliárdokért kihelyezi a közterekre,  beavatkozik a magánszféránkba, zaklatottá teszi a mindennapjainkat, gyűlöletet kelt, politikai zsibvásárt csinál az utcákból, a világ előtt pedig, a kerti törpék országává degradálja hazánkat. Ezzel nem vállalhatunk közösséget. Szerettem volna, hogy  a Soros György elleni gusztustalan plakátnak az elítélésére az emberek a lehető leggyorsabb formában, egyen egyenként lehetőséget kapjanak. Az összegyűjtött aláírásokat és gondolatatokat, a petíció lezárása után eljuttatjuk Soros Györgynek, ha találunk hozzá közvetett elérési lehetőséget, hogy érezze mennyire nem értünk egyet a magyar kormány gyűlöletkeltő utcai terrorizmusával. Ugyanakkor elküldjük a köztársasági elnöknek, a miniszterelnöknek és a kormány illetékeseinek, azzal a kéréssel, követeléssel, hogy azonnal hatállyal szedjék le, tüntessék el az utcákról az ilyen és hasonló célú/tartalmú plakátokat! 

Az elmúlt három napban több mint 7000 aláírás gyűlt össze, ez a szám percenként, óránként növekszik....a gyűjtés tovább folyik.

Köszönöm mindazoknak, akik nevükkel és elérhetőségükkel vállalták az aláírást, és őszintén kiálltak véleményükkel a nyilvánosság elé. Várjuk a csatlakozókat!

 

 

 


Dárdai ZsuzsaPetíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...