English: Act against hatred - Soros posters in Budapest

MINDEN EDDIGINÉL KEMÉNYEBBEN TÁMADJA SOROS GYÖRGYÖT A MAGYAR KORMÁNY. TILTAKOZZUNK!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Soros György exkluzív

2017-12-08 17:30

http://nepszava.hu/cikk/1147467-soros-exkluziv---a-gyuloletkeltes-kudarca

 

Ezt mindannyitótoknak szeretettel, nem volt hiába a petíciónk.

Köszönöm.


Dárdai Zsuzsa

Hozzászólások (7)

Soros György tisztázó kampányt indított.

2017-11-22 16:08

2017-11-22 16:07

Orulok, hogy Soros György tisztázó kampányt indított. Petíciónk, amelyet eddig 8592 embert irt alá, nem volt hiábavalo, szolidaritásunkkal, tiltakozásunkkal mi is hozzajarultunk Soros Gyorgy nyilvános  megszolalasahoz. Koszonom mindenkinek a részvételt ...es jo lenne, ha tovabbra is gyulnenek az aláírások.

Dardai Zsuzsa


Dárdai Zsuzsa

Hozzászólások (20)

Soros üzenete

2017-11-20 17:28

http://168ora.hu/itthon/tisztazo-kampanyt-indit-soros-gyorgy-12754


Dárdai Zsuzsa

Hozzászólások (20)

Ne hagyjuk szó nélkül!

2017-10-21 14:35

A Kormány rákapcsolt a gyűlöletkeltés szítására.

A „Soros programot” népszerűsítő Nemzeti Konzultációs plakátok megjelentek Magyarország városaiban, falvaiban, községeiben. Frissen vasaltan, kikeményítve, elegánsan lengedeznek október 23-a előtt néhány nappal a települések főutcáin.
Hadd lássa a nép!  Boltba, gyógyszertárba, önkormányzathoz, óvodába, iskolába jövet-menet! Hadd táplálódjon szívében a gyűlölet, a harag, a rossz érzés, ami egy öregember arcán keresztül ver gyökeret a szívekben…és amely a „másság”  legkisebb jelét hordozó első embertárs  kiközösítésében válik realitássá.


Petíciómat több mint fél évvel ezelőtt indítottam, eddig 8515-en írták alá.
https://www.peticiok.com/alairas_a_soros_gyorgy_elleni_plakat_miatt

Azóta újabb petíció kéri, hogy védjük meg közösen az emberséges társadalom határait.
https://www.peticiok.com/emberseges_tarsadalom

Azóta a Jobbik feljelentette Soros Györgyöt, hogy így derítse ki, valóban létezik-e a Soros-terv?
https://jobbik.hu/hireink/jobbik-feljelentette-soros-gyorgyot

Azóta a Magyar Helsinki Bizottság bírósághoz fordult a „Nemzeti Konzultációban” található félrevezető és a valós tényeket hamis színben feltüntető állítások miatt.
http://www.helsinki.hu/a-helsinki-bizottsag-beperelte-a-miniszterelnoki-kabinetirodat-a-nemzeti-konzultacio-miatt/

Azóta az LMP-társelnöke, Szél Bernadtt közérdekű adatigénylés keretében kívánta kézhez kapni a „Soros-tervet” a kormánytól, de a megadott határidőig, nem érkezett válasz.
http://index.hu/belfold/2017/10/11/szel_bernadett_kikerte_a_soros-tervet/

az LMP feljelentést tesz…
https://mno.hu/belfold/feljelentest-tett-az-lmp-a-hazugnak-tartott-nemzeti-konzultacio-miatt-2422622

...

Szaporodnak a tiltakozások, miközben élő- és esetenként halott embertársaink postaládájában landolnak a nemzeti konzultáció sugalmazott kérdései…  Az emberek riadtan tekintenek jobbra-balra, hol tűnik fel az ellenség, gondolkodás nélkül ikszelik be a kormánynak tetsző válaszokat… abban a meggyőződésben, hogy ily módon leteszik a voksukat a biztonság mellett, amely garantálja saját maguk, gyermekeik és  hazájuk védelmét…

A szomorú igazság azonban utat tör magának…, és nem lehet kikerülni…
Ne hagyjuk szó nélkül!Dárdai Zsuzsa

Hozzászólások (18)

A peticio folytatódik

2017-10-07 18:49

Nincsenek szavak a Kormány "nemzeti konzultáció" címszó alatt elindított újabb gyűlöletkeltő kampányára. Az utcákat ismét Soros György arcképével lepik el, a hazugságkérdések minden magyar ember postaládájában landolnak miniszterelnöki "jó szavak" kíséretében

Az emberek családon belül és kívül, villamoson és utcasarkon, boltokban és óvodákban minden elképzelhető és elképzelhetetlenen helyen egymás torkának esnek, üvöltözés, veszekedés, egymás iránti gyűlölet amerre járok....és ezt Magyarország vezetői tudatosan alakítják így...egy ország vezetői, akik felelősek az itt élő emberekeért, mindegyikért pártállástól függetlenül. Hogyan lehetne ennek véget vetni, hogyan lehetne őket meggyőzni,felébreszteni, hogy hagyják abba, hogy ismerjék fel, az uszításon, a gyűlöletkeltésen alapuló hatalom megszerzése ördögi út. Most kellene abbahagyniuk, mert holnap már késő lesz.

Ébresztő!

Tiltakozzunk, a petíció újra él.


Dárdai Zsuzsa

Hozzászólások (49)

Tiltakozzunk a gyűlöletkeltés minden formája ellen!

2017-09-06 13:17

Újranyitottam a petíciót, folytatódik az aláírásgyűjtés, mert úgy Magyarországon, mint külföldön és különösképpen az Egyesült Államokban drasztikusan támadják Soros Györgyöt, miközben az emberi jogokat a legváltozatosabb formákban folyamatosan a sárba tiporják.

Tiltakozzunk a gyűlöletkeltés minden formája ellen!


Dárdai Zsuzsa

Hozzászólások (37)

Utószó

2017-08-03 12:39

https://444.hu/2017/08/02/kozpenzek-milliardjait-gyuloletkelto-partkampanyra-kolteni-nem-hutlen-kezeles-mert-tarsadalmi-celt-szolgal


Dárdai Zsuzsa

Hozzászólások (10)

8404

2017-07-23 18:09

Köszönöm a részvételt.

A mai napon a petíciót lezárom.

Üdvözlettel:


Dárdai Zsuzsa

Hozzászólások (28)

Soros György interjú

2017-07-22 15:31

http://b1.blog.hu/2017/07/20/na_de_ki_az_a_soros_gyorgy_lehul_a_lepel


Dárdai Zsuzsa

Hozzászólások (4)

folyt.

2017-07-15 18:45

Vizes VB ide vagy oda, a legújabb információk szerint a gyűlöletkeltő plakátok az ország minden táján tarolnak. Így az aláírásgyűjtés folytatódik.

 

Bocs a félretájékoztatásért, amit Budapestről kaptam.

 Tiltakozzunk!

 

 


Dárdai Zsuzsa

Hozzászólások (45)

téves info

2017-07-15 15:25

téves info


Dárdai Zsuzsa

sajtóhírek

2017-07-12 11:41

http://b1.blog.hu/2017/07/11/vilagszerte_dobbenetet_valtott_ki_a_heves_es_brutalis_soros-ellenes_gyuloletkampany?ajanlo=1

 

 https://168ora.hu/a-fideszben-ugy-erzik-gyoztek-leszedik-a-soros-plakatokat-a-vizes-vb-vegere/

 

"a miniszterelnöknek az a véleménye, hogy a Soros-kampány „teljes győzelem”. És nem csak azért, mert a kormány ideológiai ellenfelei „belerajzolták” magukat egy közös halmazba, hanem azért is, mert Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök „feltette az i-re a pontot” azzal, hogy Izrael deklarálta: nem antiszemitizmus a Soros-ellenes kormányzati kampány."

A koreai sorozatok politikai cselszövései nagyon kemények, a filmek emiatt nehezen nézhetők, de a politika természetrajzát jól bemutatják. Az Orbán-kormány hasonlóan ravasz, sunyi, álságos módszerekkel él és teszi élhetetlenné mindennapjainkat.

Leszedik a plakátokat, de a gyűlöletvírust nem tudják ilyen egyszerű módszerrel kiirtani az emberek lelkéből, persze nem is akarják! Az a céljuk, hogy a vírus továbbra is benne maradjon a szervezetükben, és elhatalmasodjon rajtuk a gyűlölet-betegség. Aztán, amikor a politikai hatalom szükségét érzi,  ismét aktivizálja, akuttá teszi a fertőzést.

Ez az ő nagyon hatásos övön aluli, aljas  taktikájuk...És a mienk? Mi legyen?

Egy dolog a harag, amit érzünk, de mindenkit óva intek attól, hogy hagyják magukat megfertőződni a  gyűlölet-vírussal, vagy őrizgessék magukban azt, mert csak jobban és jobban elhatalmasodik a baj.

Helyette ajánlom, - önvédelemből is - a szeretet, a jóindulat, a segítőkészség, a tolerancia mint gyógyító erők megélését és terjesztését. Nem könnyű, de annál hatásosabb...

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Dárdai Zsuzsa

Hozzászólások (26)

Tájékoztatás

2017-07-11 21:19

 

Minden nap újabb és újabb hírek érkeznek Soros Györggyel kapcsolatban.

Vannak, akik Nobel díjra jelölik, mások visszavonatnák a "Budapest díszpolgára" címét, megint mások kiutasítanák Magyarországról, Izraelben törvényt készülnek hozni ellene..., itthon, utcai akciókon leszedik a gyűlöletkeltő  plakátokat..., más-más oldalról folyamatosan támadják és védik ezt az embert... és ki tudja, mi jön még...?

Miközben kiállunk a Soros György elleni erőszakos lépésekkel szemben, és tiltakozunk a gyűlöletkeltés minden formája ellen, kitágítjuk aktivitásunkat,  en bloc az emberi jogok védelmére, amelyek megsértésével napról-napra egyre durvább formákban találkozunk.

Folytatjuk az aláírásgyűjtést.    

http://b1.blog.hu/2017/07/11/vilagszerte_dobbenetet_valtott_ki_a_heves_es_brutalis_soros-ellenes_gyuloletkampany?ajanlo=1

 

Üdvözlettel:


Dárdai Zsuzsa

Hozzászólások (25)

Tájékoztatás

2017-07-08 09:08

 

Sajnos lecsökkent az aláírók száma, és ennek egyik oka, hogy megtámadták a Facebookomat vírusbombával. Minden ismerősőmnek folyamatosan küldik a vírusokat. Így az FB-n már nem terjeszthetem a felhívást.

Másik oka egy barátom szerint az, hogy a petíciót  gyenge lépésnek tartják az emberek a kormány politikájával szemben.
Én, mint írtam, zsigerből indítottam, életemben először, és az eddig összegyűlt 7500 aláírás mögött 7500 embert látok, akiknek felelősséggel tartozom.
Örülök, hogy ezen a szelíd módon, egyen egyenként kifejezhetjük a véleményünket. Én ezt a tiltakozási formát is nagy erejűnek érzem.

Mi az első lépés voltunk, most megindulnak az utcai akciók....

Mindezekkel együtt a petíciót nem zárom le, a gyűjtés folyik tovább, a petíció sorsa pedig az előző levelemben foglaltak szerint alakul majd, közös megegyezssel.

 

 

Szép hétvégét,

 

 


Dárdai Zsuzsa

Hozzászólások (85)

Aláírás a Soros György elleni plakát miatt - közlemény

2017-07-07 15:18

 

Zsigerből indítottam el ezt a petíciót, mert megdöbbentett az a primitív merészség, ahogy a kormány utcára dobta a gyűlöletkeltés újabb minősíthetetlen darabját. Emberi, esztétikai és politikai céljaim egybeesnek. Ilyet senki ember fiával nem szabad tenni. Amikor a  magyar kormány az ilyen  - és az előző években felsorakoztatott menekültellenes, Brüsszel-ellenes stb  - plakátokat  milliárdokért kihelyezi a közterekre,  beavatkozik a magánszféránkba, zaklatottá teszi a mindennapjainkat, gyűlöletet kelt, politikai zsibvásárt csinál az utcákból, a világ előtt pedig, a kerti törpék országává degradálja hazánkat. Ezzel nem vállalhatunk közösséget. Szerettem volna, hogy  a Soros György elleni gusztustalan plakátnak az elítélésére az emberek a lehető leggyorsabb formában, egyen egyenként lehetőséget kapjanak. Az összegyűjtött aláírásokat és gondolatatokat, a petíció lezárása után eljuttatjuk Soros Györgynek, ha találunk hozzá közvetett elérési lehetőséget, hogy érezze mennyire nem értünk egyet a magyar kormány gyűlöletkeltő utcai terrorizmusával. Ugyanakkor elküldjük a köztársasági elnöknek, a miniszterelnöknek és a kormány illetékeseinek, azzal a kéréssel, követeléssel, hogy azonnal hatállyal szedjék le, tüntessék el az utcákról az ilyen és hasonló célú/tartalmú plakátokat! 

Az elmúlt három napban több mint 7000 aláírás gyűlt össze, ez a szám percenként, óránként növekszik....a gyűjtés tovább folyik.

Köszönöm mindazoknak, akik nevükkel és elérhetőségükkel vállalták az aláírást, és őszintén kiálltak véleményükkel a nyilvánosság elé. Várjuk a csatlakozókat!

 

 

 


Dárdai Zsuzsa

Hozzászólások (133)
Facebook