Tiltakozás a magyar irodalom ellehetetlenítése ellen

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Kezdjük el kicsiben! – demonstráció a kortárs magyar irodalomért

2017-01-10 14:10:58

Tisztelt Aláírók!

Január 22-én, a magyar kultúra napján 17 órakor demonstrációt tartunk a Kárpárt-medencei Tehetséggondozó Nonprofit Kft. székhelye ellőtt (Budapest, Alkotmány utca 12.). A demonstrációa alapja ez a petíció, vagyis az, hogy a kormányzat minden szakmaiságot és egyeztetést nélkülözve költött el 1,5 milliárd forintot, pedig ennek a pénznek nagyon is jó helye lenne a magyar irodalom szervezeteiben és műhelyeiben.

A demonstrációra mindenkit szeretettel várunk, aki egy kicsit is aggódik a kortárs magyar irodalomért, valamint mindenkit arra kérünk, hogy a demonstrációra hozzon magával valamilyen jelképes, ironikus, egyben kreatív adományt, amelyet 17.30-tól elhelyezünk a KMTG székhelye előtt. (Itt hívjuk fel a figyelmet arra, hogy aki adományt hoz, annak ügyelnie kell arra, hogy a nem lehet sem törvénysértő, sem közerkölcs-sértő.)

A 17 órakor kezdődő rendezvény első fél órájában beszédek hangzanak el (erről információ később), 17:30-tól pedig az adományozást bonyolítjuk le.

A demonstrációnak létrehoztunk egy Facebook-oldalt, itt a friss információak is követhetik!

Mindenkit szeretettel várunk!

Barátsággal,

Pion István

Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

• Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.