Támogasd a családi birtokokból álló település kezdeményezését Magyarországon és világszerte!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Több Alaírások... :-)

2017-01-23 15:17:47

Együtt-Kávézó 2017-ben

2017-01-05 08:16:17

Szerdai Együtt-Kávézó. Tapasztalatcsere 2017-ben

A közösség teljesebb megélése utáni vágyból jött létre a Szerdai Együtt-Kávézó ötlete. Minden hónapban más-más, bennünket érdeklő témának szenteljük figyelmünket. Egyszer egy hónapban, szerda délutánonként jövünk össze egy nyitott, tapasztaltcserés beszélgetésre az adott témával kapcsolatban. Kellemes együttlétben, közösen akarunk kialakítani új szemléletmódokat, tapasztalatot cserélni, és beleérezni abba a tudásba, amely olya...n közösségek számára fontos, amelyek a Szeretet Terét véve alapul, egy örömmel teli életet akarnak újra megteremteni.

A családi birtoktelepülés az ismert, lassan egyre szűkösebbé váló társadalmi modellekből nő ki. Az egykori népek tudása, elődeinknek a természetes, független, de minden élővel szoros kapcsolatban lévő életmódról való tudása már nemigen él bennünk. Ezen akarunk változtatni. Azáltal, hogy a témáinknak szenteljük magunkat, újra visszahívjuk magunkhoz azt a tudást, amely egy egészséges közösség számára nélkülözhetetlen; hagyjuk, hogy a bennünk szunnyadó tudás újra a felszínre jöjjön.

Mindenkit szívesen hívunk-várunk, aki a tematikus tapasztalatcsere alkalmain részt szeretne venni.

www.terra-animam.eu

Együtt-kávézó.pdf_.jpg

Verein Terra Animam

terra animam egyesület - a film!

2016-08-10 17:34:31

Itt van :-)

Kattints ide: terra animam egyesület - a film

Verein Terra Animam

Terjeszd a hírt és oszd meg ezt a petíciót!

Kérjük a lehető legtöbb emberrel ossza meg ezt a petíciót. Minél többen írják alá ezt a petíciót, annál több figyelmet fog kapni a médiától és döntéshozóktól.

Szponzoráljon hirdetési felületet a petíció számára az oldal alján. Naponta több ezer látogatónk van, így ez a lehetőség nagyon hatékonyan és költségkímélő módon tudja felhívni a figyelmet petíciónkra.