5G MENTES DEBRECEN

Nagytemplom_kép5g.jpg

5G MENTES DEBRECENÉRT biztonságos technológiáért!  Alulírottak csatlakozva a nemzetközi és magyarországi mozgalmakhoz, követve Pécs, Gyöngyös, Eger és Nyíregyháza városok példáját, tiltakozunk a közeljövőben tervezett legújabb generációs mobiltechnológia, az 5G rendszer városunkba történő telepítése ellen. Szigorúan ellenőrzött, célzott, független mérések és vizsgálatok, bárki számára elérhető, egyértelműen megnyugtató eredmények szükségesek ilyen súlyú változások kezdeményezéséhez. Ez a nagy horderejű, jelentős technológiai lépés (bárhogyan is próbálja a telekommunikációs ipar elbagatellizálni) számos veszélyt hoz magával, amit megfelelő biztonsági lépések nélkül nem szabad engedélyezni! A technológiai fejlődés szükségességének hangoztatása és anyagi érdekek miatt nem lehet veszélyeztetni a város és a megye lakosságát, természeti, környezeti értékeit! Kérjük Debrecen Megyei Jogú Város önkormányzatát és illetékes szerveit, hogy időben előzzék meg, illetve állítsák le az 5G rendszerének régiónkba történő ellenőrizetlen és előzetes vizsgálatok nélküli, gyors és minden tájékoztatást mellőző bevezetését! Azonnali hatállyal közgyűlésen tárgyalják meg a kérdést, és felelős, jól átgondolt, nyilvánosságra hozott határozatot hozzanak! Ehhez a határozathoz bárki számára hozzáférhető anyagokkal hozzájárulunk. Nem lehet eléggé kiemelten felhívni a figyelmüket a kérdés felelősségének súlyára! Mindannyiunk jövője, biztonságunk, személyes életterünk, mindennapi életünk múlik most a megfelelően átgondolt és felelősségteljes lépéseken, melyeknek jogi és egyéb következményeit is vállalniuk kell a döntéshozóknak – most és a későbbiekben is. Az országos felhívás teljes szövege az alábbi linken érhető el magyarul: https://static1.squarespace.com/static/5b8dbc1b7c9327d89d9428a4/t/5dbf71d90ba1c504eca16512/1572827613450/Nemzetk%C3%B6zi+k%C3%A9r%C3%A9s+-+%C3%81ll%C3%ADts%C3%A1k+le+az+5G-t+a+F%C3%B6ld%C3%B6n+%C3%A9s+az+%C5%B1rben.pdf?fbclid=IwAR1gZyUuL7C0Mb40xvbKkB4XX0QT4GJbks4MDMRsranP5mJuSQqCbscSD-E  Magyarország is csatlakozik a nemzetközi felhíváshoz. Írd alá a nemzetközi petíciót, amelyet az EU-hoz és az Európa Tanácshoz eljuttatnak! https://www.5gspaceappeal.org/the-appeal A városi petíciót Dr. Papp László polgármester úrnak és Debrecen város közgyűlésének, képviselő testületének juttatjuk el.      Stop5G Debrecen 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Stop5G Debrecen, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...