Legyen választható a jelenleg még kötelező védőoltás

Totenkopf69

/ #59

2012-10-28 19:43

A kisebbik fiam idegrendszere a 15 hónapos "védőoltást" követően összeomlott. Túlélte. A következménye: "összetett pszichés zavar,autisztikus tünetekkel". A buddhista elveket gyakorlom,sem harag sem düh,nincs már bennem.
Az "ellentábor" minden egyes tagjának javaslom a napi oltások bevezetését ! Ha egyet köhintünk,vagy tüsszentünk,esetleg hasmenésünk van,az nyilvánvalóan azért van,mert nem kaptunk rá időben védőoltást ! A döntéshozóknak javaslom a parlagfű-allergia elleni védőoltást ! Hiszen a gazdaságnak óriási kárt okoznak az esetlegesen kiesett munkanapok az egészségügy költségeiről már nem is beszélve !
Nem kell más,csak az, hogy elkezdjen vele foglalkozni a média.Azonnal kiderülhet,hogy a szénanátha fertőző,és a közösségre is veszélyt jelent.Persze meg kell fizetni egy pár szakértőt.De aztán dőlhet a manna az oltóanyag gyártójához.Na meg az értelmi szerzőkhöz.Egy kis genetikai deformációt sem árt hozzátenni,ők úgysem oltatják be magukat.
Egyszerű a recept ? De működik !
Persze lesz egy pár áldozat. De kit érdekel ? Majd kikiáltjuk őket a közösség ellenségeinek.Esetleg nyilvánosan sajnáljuk őket.
De az élet megy tovább.......