Zárják be az iskolákat! Legyen digitális oktatás újra!

Kérjük Magyarország Kormányát, hogy sürgősen tegyen határozott és drasztikus lépéseket a koronavírus terjedésének megfékezésével kapcsolatosan az oktatási intézményekben! Függesszék fel az bölcsődék, óvodák működését, az általános iskolákban, középiskolákban és egyetemeken az oktatást! Az intézmények szükség szerint  azoknak az óvodásoknak, kisiskolásoknak, akiknek a felügyeletét otthon semmiképpen sem tudják megoldani a szülők, biztosítson ügyeletet, de az intézmények látogatása ne legyen kötelező és az oktatás egy időre álljon le, történjék online. Köszönjük szépen! Védjük együtt gyermekeinket!

Az aláírással engedélyezem Lengyel-Tóth Tímea, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.