Welness-Fitness termet Halásztelekre!

Ezzel a petícióval egy Welness-Fitness termet szeretnénk elérni Halásztelken.

fitnesz olyan életforma, amely a jó fizikai erőnlétet, a szív, a tüdő és a vérkeringés tartós teljesítőképességének fejlesztését, az egészséges életmódot és az esztétikus külsőt helyezi előtérbe.

Az úszás, mozgás lazán és súlytalanul, komolyabb fizikai megterhelés nélkül, mintha a világűrben lebegnénk, felbecsülhetetlen kincs a szabadidő hasznos és érdemleges eltöltésében. De nem csupán rekreációs célból jelentős, hanem prevenciós és rehabilitációs eszközként is alkalmazható.

Azt vettük észre,hogy a fiatalok egyre jobban züllenek, az időseknek meg romlik az egészségi állapotuk. Az emberek nagy része kóros elhízásban szenved.   Halásztelket nagyon nyugodt, és kiegyensúlyozott környéknek tartjuk, de az a probléma, hogy minden kikapcsolódási lehetőség bent van Pesten és mint tudjuk nem a legjobb a közlekedés és az utazás is elég drága így nem kifizetődő. Szomorú látni,hogy a velünk egy idős fiatalok lecsúsznak, nem dolgoznak, drogoznak, alkoholizálnak. Mi viszont segíteni szeretnénk az embereket egy jobb és egészségesebb útra terelni, az idősebbeknek pedig egy kikapcsolódási lehetőséget nyújtani ,ahol az évek során a munka miatt keletkezett fáradalmaikat kipihenhetik. Szeretnénk nyitni egy Welness - Fitness termet ami nagyszerű kikapcsolódási lehetőség a fiatalok és az idősek számára egyaránt .

A felsorolt hasznos célok elősegítése érdekében szeretnénk ,hogy az önkormányzat valamilyen pályázati forrást találjon ennek megvalósítására.

Ha szeretné támogatni Halásztelek fejlődését kérjük írja alá ezt a petíciót!

Köszönettel:

Lendér Bianka,Korponai Olivér