Vigyék le a kenyér áfáját 0%-ra!

Tisztelt kormány!

A nép nevében tisztelettel kérem önöktől, hogy a kenyér áfáját a jelenlegi 18%-os áfáról vigyék le 0%-ra, továbbá a liszt áfáját is. Ez egy jó ügyért szóló kezdeményezés, hiszen így megmutathatják, hogy a népért politizálnak. Mint tudják, a koronavírus rengeteg családot fog gazdaságilag tönkretenni, megélhetésüktől megszakítani. Ebből kiindulva pedig úgy gondolom, hogy az alapvető élelmiszer , mint a kenyér, szükségszerű hogy áfamentes legyen.

Így ezen okok végett tisztelettel kérem önöket, továbbá a Magyar népet, hogy támogassák a petíciót, törekvést, hiszen ez egy közös ügy!

Politikai oldalamon folyamatosan fogom frissíteni hogy hol tart a petíció folyamata.

Boldizsár Tamás - Független aktivista

Az aláírással engedélyezem Boldizsár Tamás, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.