Vámosszabadi Szitásdomb csatlakozása Győrhöz

ALÁÍRÁSOMMAL TÁMOGATOM, HOGY A JELENLEG VÁMOSSZABADIHOZ TARTOZÓ PACSIRTA LAKÓPARK (PACSIRTA LAKÓKERT, SZITÁSDOMB LAKÓPARK) GYŐRHÖZ CSATLAKOZZON. ALÁÍRÁSOMMAL TÁMOGATOM, HOGY A CSATLAKOZÁSRÓL –HA SZÜKSÉGES - NÉPSZAVAZÁS DÖNTSÖN.

Az aláírásgyűjtő íveken található személyes adatok (a látható adatokon kívül) adatkezelője Bárándi-Nagy Viktória, elérhetősége : Tel.: +36-70-622-8961. Az adatkezelés célja: támogatás és – ha szükséges - helyi népszavazás kezdeményezése Vámosszabadi - Szitásdomb településen az alábbi kérdésről: „Aláírásommal támogatom, hogy a jelenleg Vámosszabadihoz tartozó Pacsirta lakópark (Pacsirta lakókert, Szitásdomb lakópark) Győrhöz csatlakozzon. Aláírásommal támogatom, hogy a csatlakozásról –ha szükséges - népszavazás döntsön. Az adatkezelés időtartamának kezdete az aláírásgyűjtő ívek hitelesítésével dátuma: 2018.01.24. Az adatkezelés a népszavazás kezdeményezéséről, az európai polgári kezdeményezésről, valamint a népszavazási eljárásról szóló 2013. évi CCXXXVIII. törvény (a továbbiakban: Nsztv.) 47. § (1) bekezdés, valamint az 51. § (3)–(4) bekezdések szerinti ideig tart. Az adatokhoz az adatkezelőn kívül az aláírások ellenőrzésében illetékes választási iroda fér hozzá az aláírások érvényességének ellenőrzése céljából, illetve Vámosszabadi és Győr Önkormányzata.

Bárándi-Nagy Viktória    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével