Tüzijáték korlátozás modosítása!

Üdvözlök Minden tatait és vidékit!

Mit szeretnénk ezzel a petícióval?

-Vadludakat úgy megvédeni hogy közben a szilveszteri tüzijátékozás megmaradjon!

Hogy is lehetne ezt?

-Tata teljes területén tilos a tüzijátékozás November 1. és Február 28. között!

-Mi azt szeretnénk ha tata egy részén továbbra is lehetne tüzijátékozni!

Mely területekre engedélyeznénk a tüzijátékozást?

-Új hegy területe-- > Tavaly itt volt nagyobb tüzijátékozás és a vadludak többsége sikeressen itt maradt pedig újhegybe elszabadult a pokol.Ezért újhegyben teljessen értelmetlen ez a korlátozás!

-Fényes Fűrdő területe--> A Fűrdő már megfelelő távolságra van a tó legközelebbi partjától ezért már itt is felesleges a korlátozás

-Szomódi téglagyár területe!--> Szinte a tégagyártól már semmilyen tüzijáték hangját nem lehet hallani pedig mégis tilos a területen a tüzijáték!

Összegezve hogy mit kell csinálni? 

Bajon is tüzijátékoztak pedig az közel van a tóhoz és mégis rengeteg madár maradt a tó kőrnyékén! Baj területe egyvonalban van újhegy területével és légvonalban újhegy sokkal meszebb van mint baj határa! Ezért a felsorolt területeken a tilalmat meg kell szüntetni és a belvárosban,tóvárosban pedig ugyan úgy maradhat a tilalom a rendőri fokozott figyelem mellett! Nem azt kérjük hogy egész tatán szüntessék be a tilalmat! Csak tata kb 40 50 %-ról beszélünk!

Aki támogatni akar minket írja alá!

KÖSZÖNJÜK!

UI: Tapasztalat alapján beszélünk a tüzijáték hangokról!

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Ismeretlen, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook