Támogatom az újpesti Tungsram Strand és a Duna-part fejlesztését!

Támogatom az újpesti  Tungsram Strand újranyitását és az újpesti Duna-part közcélú megújítását!

Hegedűs Lorántné az Országgyűlés jegyzője Magyarország 2018. évi központi költségvetéséből 10 milliárd forintot javasolt a fontos probléma megoldására.

Az előirányzat szolgál az újpesti Duna-part rekreációs célú fejlesztésére és az egykori Tungsram Strand területének közcélú kisajátítása és újjáépítése forrásául. A Duna-part a budapesti lakosok számára a legfontosabb identitásképző természeti elem amellett, hogy a pihenés egyik legfontosabb helyszíne. Sajnálatos módon a Tungsram Strand 2004-es bezárását követően a terület egyre inkább elhanyagolttá vált, az ott található infrastruktúra erősen leromlott állapotban van. A főváros turisztikai vonzerejének növelése és a lakosság számára jól használható pihenőövezet, közösségi tér kialakítása érdekében szükséges az állami beavatkozás és központi költségvetési támogatás biztosítása.

Aláírásommal támogatom a központi költségvetés módosítását az újpesti  Tungsram Strand újranyitása és az újpesti Duna-part közcélú megújítása céljából.

Az újpesti Duna-part és a Tungsram Strand fejlesztése Mindannyiunk közös érdeke.

Ne hagyjuk, hogy tovább pusztuljon!

Az aláírásgyűjtéssel kapcsolatban Hegedűs Lorántné országgyűlési  képviselő (Jobbik)  szívesen fogad minden észrevételt!

Kapcsolatfelvétel: Telefon 06 70 3723 119

Email: hegeduslorantne.ujpest@gmail.com