Több erőforrás kell a Neptunnak a tárgyfelvétel idejére az EKF-en

Már volt egy hasonló petíció, de úgy látszik, nem sikerült enyhíteni a tárgyfelvételi időszak nehézségein. Ezért most próbáljuk meg újra: írjátok alá többen! 3 hónap elteltével a probléma leírásával, a javaslatokkal, és az aláírtak névsorával együtt felvesszük a kapcsolatot az EKF vezetőségével, és megpróbálunk enyhíteni a nehézségeken!

Aláírásunkal arra szeretnénk felszólítani az EKF vezetőségét, hogy szenteljenek több időt/erőforrást a tárgyfelvételi időszak nehézségeinek és problémáinak a mihamarabbi megoldására.

A problémák megoldása nem várathat magára tovább! Mert:
-Tárgyfelvételi időszakban a neptun rendszer használhatatlan
-Nem lehet belépni
-Nem lehet tárgyakat felvenni
-Lehetetlen egyéb ügyeket intézni

Ez többek között az alábbiakat vonja magával:
-Nem pár órája, hanem egy egész napja megy rá annak, aki szeretne minden tárgyfelvétellel kapcsolatos feladatot maradéktalanul ellátni. És akkor még jól járt..
-Ellfogynak a jó helyek (pontosabban: nem a jelentkezés gyorsasága dönti el, hogy valaki megkapja-e az adott helyet)
-Ha határidőre kell valamilyen más ügyet elintézni, amihez szükség van a neptunra, nem biztos, hogy sikerül
-Valakinek akár az is múlhat ezen, hogy tud-e az adott félévben végezni vagy sem

Erre egy második lehetséges megoldásként a következőt javasoljuk:
Biztosítsanak több erőforrást a Neptun rendszernek a tárgyfelvétel idejére, hogy a  megnövekedett oldal-letöltéseket ki tudja szolgálni. Ez költséggel jár, viszont a +erőforrást a tárgyfelvétel után át lehetne csoportosítani más informatikai rendszerek kiszolgálására (szóval nem vész kárba).

Egy stresszmentes tárgyfelvételi időszakért!