Tiltakozás STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. 2021. január 1-étől érvényes hulladékgazdálkodási rendje miatt

  • Mi, az STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. szolgáltatási terültenén élők tiltakozunk a vállalat 2021. január 1-étől Sárvárra érvényes hulladékgazdálkodási rendje miatt, mivel az egy nyilvánvaló költségcsökkentés eredményeként tovább rontja ennek a fontos közszolgáltatásának színvonalát, változatlan díj mellett.

 

Főbb követelések:

- A szelektív hulladék elszállítási gyakoriságának visszaállítása a korábbi 2 heti gyakorsiágra a családi házas övezetekben.

- A szelektív hulladék ürítése családi házas övezetben is a korábban érvényes gyakorlatnbak megfelelően, tehát edényből, azaz kukából is a műanyag zsák mellett.

-A zöldhulladék elszállítási gyakoriságának visszaállítása a korábbi 2 heti gyakoriságra egész évben.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Szemán László, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...