Tiltakozás STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. 2021. január 1-étől érvényes hulladékgazdálkodási rendje miatt

• Mi, az STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. szolgáltatási terültenén élők tiltakozunk a vállalat 2021. január 1-étől Sárvárra érvényes hulladékgazdálkodási rendje miatt, mivel az egy nyilvánvaló költségcsökkentés eredményeként tovább rontja ennek a fontos közszolgáltatásának színvonalát, változatlan díj mellett.

Főbb követelések:

- A szelektív hulladék elszállítási gyakoriságának visszaállítása a korábbi 2 heti gyakorsiágra a családi házas övezetekben.

- A szelektív hulladék ürítése családi házas övezetben is a korábban érvényes gyakorlatnbak megfelelően, tehát edényből, azaz kukából is a műanyag zsák mellett.

-A zöldhulladék elszállítási gyakoriságának visszaállítása a korábbi 2 heti gyakoriságra egész évben.

Az aláírással engedélyezem Szemán László, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.