Tiltakozás a Facebook cenzúra ellen - példátlanul súlyos beavatkozás a magyar zenei életbe

A Facebook több magyar katolikus portál működését korlátozta, köztük az egyhazzene-pont-hu portált is. Nyilvánvaló lett tehát, ami eddig is ismert volt: a közösségi média diktatúrát gyakorol. Veszélyezteti a jogállamot és a demokráciát, emberi jogokat sért; de most már beavatkozik a magyar művészeti életbe is. És éppen az egyházzenészekre sújtott le, egy teljesen ártalmatlan művészeti ágra, amire a Rákosi rendszer óta nem volt példa.
Elég volt!
A leghatározottabban kérjük minden illetékes szervezet (kormány, ügyészség, versenyhivatal, külügyminisztérium, diplomácia) hatékony intézkedéseit: a gondolatrendőrök elleni jogi eljárás megindítását itthon és a nemzetközi szervezeteken keresztül, példás és elrettentő büntetések kiszabását, lépéseket a veszélyesen nagy konglomerátumok feldarabolásának elősegítésére, kórosan megnövekedett befolyásuk megszüntetésére.

A petíció aláírói

Ps: Ne feledjék a visszaigazoló emailt kinyitni, az aláírást érvényesíteni! Ha nem találnak ilyen levelet a postaládájukban, nézzék meg a spam fiókot, vagy ellenőrizzék, hogy a válaszlevelet nem szűrte-e ki tűzfal. Köszönöm!


Kassai István zongoraművész    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Kassai István zongoraművész, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook