Tartson tovább a tantermen kívüli, digitális munkarend 2021 Februárjában is!

Együtt a Tanulókért és Tanárokért

A digitális munkarend 2021 Februárjában is tartson!

Tisztelt Magyarország Kormánya azt kérjük önöktől hogy a vírushelyzet, a Tanulók és Tanítók, Szülők egészsége érdekében maradjon továbbra is a Digitális Oktatás 2021 Februárjában és utána is ameddig szükséges!

A koronavírus járvány elleni védőoltás beadatása folyamatban van, viszont akikre még nem került sor, a vírus veszélyének vannak kitéve! Főleg veszélyben a Diákjaink, Szüleik, Tanáraik, Nagyszüleik. Kiszámíthatatlan a vírus terjedés ha az iskolák újra nyitják kapuikat. A digitális tanulással továbbra is megakadályozhatjuk a vírus terjedését!

Az Oktatási Intézményekben lehetetlen napi 8 vagy több órát maszkban és gumikesztyűben tölteni, a tanulásban és tanításban ez akadályozza a Diákokat, Tanárokat és az Intézmények dolgozóit. A Digitális Oktatás sokkal könnyebb és biztonságosabb továbbra is! Azonban a Diákoknak, Tanároknak váljon kérhetővé a jelenléti oktatás indokolt esetben, kisebb létszámú csoportokban.

A legtöbb kollégiumban a biztonságos elhelyezés kivitelezhetetlen, mivel a közös fürdőszoba, és közösségi terek (tanulószoba, konyha) használata rohamosan növeli a fertőzés esélyét!

Kérjük ezek mellett újítsanak és engedélyezzenek, esetleg ajánljanak az Iskoláknak több alkalmazást és programot hogy a digitális oktatás még hatékonyabbá válhasson! (Discord, Libreoffice, Messenger Szobák)

Köszönjük ha elolvastad Petíciónk, amennyiben fontos számodra saját és tanáraid, barátaid, szüleid egészsége kérlek írd alá és oszd meg másokkal is!

Javaslatokat és kérdéseket szívesen várunk!

Ne felejtsd el visszaigazolni aláírásod, az e-mailban kapott linken keresztül! :)

Köszönettel ETT.

2021.01.21

ETT - Együtt a Tanulókért és Tanárokért    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével