Támogassuk Dr. Karaffa Levente egyetemi tanári előléptetését!

Kérjük támogassa kezdeményezésünket a debreceni biomérnök közösség jövőjének érdekében!

Mély megdöbbenéssel és felháborodással értesültünk arról, hogy a Debreceni Egyetem Szenátusa nem támogatta Dr. Karaffa Levente docens úr egyetemi tanári előléptetését. Aggodalmunkat fejezzük ki amiatt, hogy a biomérnök képzést szívügyének tekintő és magas szakmai színvonalat képviselő oktatónk eddigi tevékenységét nem ismerte el a Szenátus, és ez merőben befolyásolhatja a Biomérnöki Tanszék és a szakunk jövőjét is.

Amennyiben Ön is méltatlannak találja a Szenátus döntését, kérjük aláírásával támogassa petíciónkat!

Az aláírt petícióval a DE-TTK Hallgatói Önkormányzatához tervezünk fordulni, azzal az indítványozással, hogy vizsgálják felül a Szenátus döntését.

Kolláth István Sándor    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem Kolláth István Sándor, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.