Szolidaritás a Veszprémi Napló kirúgott újságíróival!

Mutasd ki Te is szolidaritásod a Veszprémi Napló 2014. szeptember 4-én kirúgott újságíróival! Aláírásoddal foglalj állást az autonóm véleménynyilvánítás, a minőségi újságírás mellett! Csatlakozz petíciónkhoz, ha számodra sem mindegy, hogy milyen helyi híreket olvasol! Itt az alkalom, hogy hangot adj Te is véleményednek és megmutasd a döntéshozóknak, hogy nem tehetnek meg bármit a helyi lapoddal és a helyi újságírókkal, akik több évtizede a lokális közvéleményért dolgoztak! Szolidaríts Abafalvi Tiborral, Bartuc Gabriellával, Győrffy Árpáddal, Miklós Zsuzsannával, Nagy Imrével, Szíjártó Jánossal, Varga Ibolyával, Novothny Ottóval, Frölich Andrással és a néhány hónapja eltávolított Gombás Gabriellával!

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Fenyvesi Áron, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Facebook