Szilveszteri tüzijáték és petárda tiltása

Kedves Polgárok!

Gondolom és remélem, hogy többségben vagyunk akik úgy gondolják, hogy évről évre egyre durvábbá válik a szilveszter éjszaka a maratoni tüzijátékozóktól és petárdázóktól...elegünk van azokból az emberekből akik önző, egoista mivoltuk miatt egyszerűen nem veszik figyelembe, hogy milyen szenvedést okoznak ezzel a háziállatoknak és a kicsi gyermekeknek is. Elegünk van abból, hogy egymást felülüberelve napokon át zavarják nyugalmunkat és nem képesek empátiát érezni más érző lények iránt...Kérem aki úgy gondolja, írja alá hogy megkérjük a kormányt tiltsa be az egyénileg használt pirotechnikai eszközöket, mivel sajnos mint sok más dologban az emberek mohók és önzők, ezért ezt a szórakozást sem tudják kultúráltan művelni. Tegye lehetővé, hogy központi ünneplés keretében (mint augusztus 20-án) minden régióban, városban, faluban egy kijelölt helyen folyjon szilveszterkor a tüzijátékozás, megszervezett keretek között maximálisan 30 percig.

Köszönöm azoknak akik aláírják és ezzel hozzájárulnak a balesetek megelőzéséhez, a háziállatok szenvedéseinek megszűntetéséhez, és nem elhanyagolhatóan a békés, színvonalas ünnepléshez.

Szeretem az állatokat, mert csak szeretetet adnak, holott sokan csak kihasználják szerencsétleneket.....igen hozzád szólok most, aki láncravered a kutyád, mert csak azért tartod, hogy elűzze a betolakodót... használod és kihasználod...de semmivel nem viszonzod....pedig ha értenéd és látnád a lelkét, talán a tiéd is jobbá válna....

Csak akkor növünk fel, ha megtanulunk empátiát érezni minden érző lény iránt....és jó lenne már ha mindenki felnőne!!!!

Az aláírással engedélyezem Zombori Tünde, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.