SZERVEZETT ZAKLATÀS, CÉLSZEMÉLYEK VÉDELMÉBEN

POLGÀROK TÀVOLI ELEKTRONIKUS BESUGÁRZÁSA, ELMEKONTROLL, SZERVEZETT ZAKLATÀS, STB.

Mindennapjaink hátterében emberek millióit kínoznak láthatatlan hatósugarú fegyverekkel világszerte.
Ezek a fegyverek "nem-halálos fegyverek", lassan ölő eszközök, amik gyors ölésre is képesek.

Évtizedek óta gyártják, fejlesztik, kísérletezik gyanútlan polgárokon, de bevetették például Mexikóban az USA nagykövetség dolgozói ellen és a Kubában állomásozó kanadai diplomatákkal szemben is. Azóta az ezen fegyverek által az emberi szervezetre gyakorolt hatásukat “Havanna Szindrómának” is nevezik.

A célpontok politikailag más nézeteket valló emberek, tényfeltárók, művészek, orvosok, professzorok, kutatók, egyedülálló idős asszonyok, agykutatásra kiszemelt emberek, BÁRKI LEHET.

A nemkívánatos embereket évtizedeken át kínozzák 24/7/365 lelkileg, fizikailag, szellemileg, életüket minden téren tönkretéve, megnyomorítva halálukig.

A fegyverek sugara mindenen áthatol, nehezen bizonyítható, nyomot csak akkor hagy, ha figyelmeztetés, büntetés céljából égési sérüléseket okoznak. Baktériumokat, vírusokat, spórákat és mérgeket is lehet velük az alany szervezetébe juttatni.

Műholdak, mobil antennák rendszere (alibi infrastruktúra) is segítik szállítani.
A besugárzásos kínzás tünetei: alvászavar, nyugtalanság, tinnitus, depresszió, fejfájások, ízületi fájdalmak/gyulladások, vibráló pulzáló érzetek a testben, heves szívdobogás, szúró-csípő-égő fájdalmak, elektronikus kalapácsütésszerű érzetek, erős lokalizàlt nyomás, látási zavarok, felgyorsult öregedés, vérnyomás problémák, sejtstressz, inkontinencia, erőtlenség, jéghideg, illetve forróságérzet, idővel szervi megbetegedések, szervelégtelenség, infarktus, rák, öngyilkosság, korai halál.
A célszemély életének minősége és egészsége minden téren masszívan romlik.
Teljes személyiségváltozás állhat be, alkoholistává, drogfüggővé válhat a célszemély, szexuális, erkölcsi magatartása is megváltozhat, hirtelen sùlygyarapodás, extrém fogyás is történhet, - mikor mi a cél.

A célszemély, azaz a TI, Targeted Individual élete egyenlő a szabadkilövésű vad életével. Minden téren lefizetett zaklatók, perverz őrültek céltáblájává válik. A szomszédságban elhelyezett besugárzó fegyverek, a mobiltelefonra letöltött app-ek segítségével a közvetlen környezet is állandó kínzás forrásává mutálódik.

Azon versengenek, hogy a 7,5 milliárd ember agyát összekössék a szuperszámítógéppel (Beast!), a mesterséges intelligenciával.

Mára rengeteg gigászi kvantum szàmítógép épült a világban, s ezek szatellit hálózaton keresztül kommunikálnak, gyüjtenek adatokat, befolyásolják az embeti elmét.
A célszemélyek AVO-s korszakot idézö feketelistára (halállistára) kerülnek. Ezután átadják öket a titkosszolgálatoknak, akik először feltérképezik az életüket, családjaikat, barátaikat, szabadidőelfoglaltságaikat, munkahelyeiket, majd elszigetelik, profi módon fokozatosan minden területen tönkreteszik, EM-fegyverekkel kínozzák őket. A német Stasi Zersetsung elnevezésü programját magasfokra fejlesztették bekamerázással, rendszeres megfigyeléssel, zaklatással, besugarazással. Titkosszolgálati orvosok disszertációt írnak kínzási és megbetegítési módszerekről (referencia Dr Katherine Horton).

Az alapbesugárzás állandó, amit napi többször brutálisan megemelnek, felerősítenek, a kínzás helyét a testen mindig változtatva. A célszemély élete ki van árusítva.

Ez az emberiség rákfenéje! Civil elkövetők, pl. szomszédok lefizetve, egyetemisták, munkanélküliek, hatóságok beszervezve jó pénzért vagy belekényszerítve. Az agykutatók kitüntétéseket kapnak alantas munkásságukért (Mind Control, MK Ultra - Donald Ewen Cameron, Artichoke, Monarch...).

Az agykutatások megbízott előadói a gyógyítás fantasztikus jövőjéről, a gyógyítás határtalan, mesés lehetőségeiről áradoznak,főként a chippek, nanochippek, és a mesterséges intelligencia alkalmazásáról (például James Giordano, Regina Dugan (DARPA), Justin Sanchez (DARPA). A jóhiszemű népség és a technika őrültjei tapsolva boldogan várják, hogy testük és elméjük irányítva legyen, eközben virágzik megállíthatatlanul a Remote Neural Monitoring (RNM), az agyunk teljes feltérképezése, irányítása, manipulálása.

Sürgősen fel kell lépnünk ez az emberisèg elleni, rendkívül gonosz bűntèny ellen.

KIÁLLUNK TOVÁBBÁ A ZAKLATÁS TÉMAKÖRÉBE TARTOZÓ EMBEREKÉRT IS.

Aláírók történetei, bemásolom: ,,Aláírom, mert 2003. január 15-től vagyok csoportosan bűnszövetségben elkövetett, fedetten szervezett banda zaklatás áldozata, amit kevernek rádiófrekvenciás , műholdas és GPS alapú zaklatással.
Ez 24órában 365 napon keresztül folyamatosan teszik irányomban.
A zaklatások MÁV ZRT Ferencváros Külső Mester utca 90/D szám alatt kezdődött, ahol egy vasúti Pálya fenntartási Munkásszálló található, ahol akkoriban laktam.
A mai napig MÁV ZRT munkavállalója vagyok, innen is fogok nyugdíjba menni.
Ha valakinek további információra van szüksége, nyugodtan keressen messengeren, szívesen megosztom a tapasztalataimat, észre vételeimet és ezirányban folytatott kutatásainak szívesen.
Jetzin András Péter,,

,,TI Alexandra Helmeczi:
Az én esetemben a röntgen és nukleáris tartomány is használatban van. Adtak le, naponta adják.
1) A röntgenbesugárzás, ha erős, IDEGESSÉG-nek érzed. (Néha azt gyanítom, hogy a pszichiáterek Ideges? kérdése nem-e erre kérdezne rá. )
Szóval a röntgen , ha erős, idegességet okoz.
2)A nukleárison, ha kapsz egy töltetet, akkor a következő másodpercekben, fél órában Fukusimán fogsz gondolkodni, meg mi a franc köze van ehhez,aztán rájössz, hogy a töltet a nukleáris. Ennek sokk (elektrosokk) hatása van. Azaz összegörnyedsz tőle. Egy ilyen töltet elektroskk hatású, a kicsitől a nagyig sokféle lehet (szerintem egy részük nem tudja kalibrálni, túl nagyot, iszonyatos brutális is lemegy mert nem ért hozzá) Ha nagy, az gerinctörést, csigolyasérülést okoz (lásd CCHR filmek: elektrosokk)
Pszichológiailag meglehetősen lelombozó. Az a lelombozó, hogy ez emberek (taposnivaló) által elkövetett gonoszság, aljasság. (Lehajtja ettől az ember a fejét.)
A héten , az utóbbi 7 napban végig sugárzás alatt voltam, fáj folyamatosan mindenem egész testben. (Amolyan reumaszerű. 10 évvel ezelőtt kézfejben érzett ilyen fájdalmat reumának tudtam be, később megértettem, hogy besugárzás következménye volt.)
Már rohadtul unom, hogy mindig hangfegygvereknek nevezik, skalárnak,közben meg nukleáris és röntgen is.
A Riasztás című műsorban is hangfegyvernek nevezték, és már rohadtul bosszant.
Valójában a teljes spektrumot használják.
Todd Giffen írja, hogy nukleáris, meg vannak olyan összefoglalók, ahol írják, hogy X-ray, meg ilyenek.
Tavaly valamikor egy katona megmutatta, hogy röntgen. 1-2 másodpercre ért, és mondta, hogy röntgen.,,

Szervezet zaklatás , célszemélyek csoport (Facebook)    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással felhatalmazom Szervezet zaklatás , célszemélyek csoport (Facebook) petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.