Szeretnénk Dunakeszi-Fóti Tesco-ba egy Posta hivatalt!

Dunakeszin a lakosság számának rohamos bővülése miatt sokan úgy érezzük, hogy szükség lenne még egy postahivatalra. A Dunakeszi Fóti Tesco több szempontból is remek választás volna szerintünk:

- Van üres, kiadó helyiség

- M2 mellett van, könnyedén megközelíthető, elsősorban Dunakesziről és Fótról, de messzebbről is

- Levenné a terhet a túlterhelt 1-es Postáról

- Az emberek egy helyről tudnák intézni a bevásárlást, pénzváltást, biztosítási és postai ügyintézést.

-Lehet parkolni!!!!

Korábban elvileg a polgármester lakossági nyomásra már megkereste a Postát Dunakeszi 1-es Posta miatt, ahol hosszított nyitvatartással próbáltak segíteni, ahogy mi látjuk, ez nem oldotta meg teljes egészében a problémát. Szeretnénk egy levelet írni a Postának, és javasolni nekik ezt a helyszínt. Ha Ön is egyetért, és szeretné, ha postahivatal nyílna a Tescoban, kérjük aláírásával támogassa kezdeményezésünket, hogy a döntéshozók is lássák, nyitott szívvel várjuk az új postahivatalt a 2120 Dunakeszi Fóti út 120.-ban. :) Reméljük, ha sokan kiállunk az ügy mellett, esetleg készítenek megtérülési számításokat, és ha minden jól megy, megfontolják a kérésünket. Köszönjük szépen