Szegedi Dózsa György Ált. Isk. 8/a (2020.11.20)

Digitális aláírásommal az alábbi petíció mellé állok. 

Tisztelt Igazgató Úr!
A 2020/21-es tanévben 8.a osztályba járó gyerekek szülei az alábbi ügyben kérik a gyors kivizsgálást és intézkedések megtételét.
A 2019/2020-as tanév az oktatásban résztvevők tanárok, diákok és a tanulók családjai számára is hatalmas kihívást jelentett a COVID19 miatt kialakult helyzet. A gyerekek a digitális oktatás folyamán nem olyan mélységben tudták a tananyagot megtanulni és elsajátítani, mint egy normál tanévben, a pedagógussal egy légtérben folytatott oktatás során. A nyolcadik osztályt emiatt nem rögtön a nyolcadikos anyag oktatásával kezdték a tanárok, ami a jelenlegi vírushelyzetben még jobban megnehezíti, az amúgy sem kevés feszültséggel járó felvételi időszakot.
Ráadásul az osztályt tanító pedagógusoknak és az osztályközösségnek jelenleg olyan helyzettel kell szembe nézniük, ami nagyban befolyásolhatja a tanulók féléves eredményét és a felvételire való felkészülést.
A 8.a osztály két tanulója, Bandula Erik és Guglava Zoltán viselkedésével, állandó rendbontásaival olyan szinten akadályozza az oktatást, hogy az a 7 éves munka, amit a gyerekeink elvégeztek, egy fél év alatt mehet tönkre.
Gyermekeink elmondása szerint egyetlen óra sem telik el anélkül, hogy a két osztálytársukat ne kellene fegyelmezni. Félő, hogy a tananyaggal nem fognak tudni normál tempóban haladni, illetve az osztálymorálra negatív, megfélemlítő hatással van viselkedésük (ordibálás, tárgyak dobálása, állandó morgás, éneklés, egymással való beszélgetés a terem egyik végéből a másikba, az oktatók becsmérlése stb.).
Kérjük a Szegedi Dózsa György Általános Iskola vezetőségét, hogy a félév és a központi felvételi vizsga közeli időpontja miatt gyorsított eljárásban vizsgálja ki ezt az ügyet, illetve javasoljon megoldást a két érintett család számára. Olyan megoldást, amely a többi tanuló számára is megoldás lehet, azoknak, akik komolyan veszik továbbtanulási szándékaikat.

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Vincze Ágnes petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...