Súlyosbítsák az állatkínzások büntethetőségét!

Kérlek írjátok alá!A megfelelö számú aláírás összegyűjtése után,szándékomban áll eljutattatni az illetékes minisztériumhoz!A magyarországi állatvédelmi törvények ,enyheségükkel nem alkalmasak,a kínzások visszatartásra.Azt kérjük,hogy a jelenleg hatályban lévő maximálisan kiszabható 3 év helyett,változtassák legalább 10 év letöltendő büntetésre a felső határt.Valamint töröljék el a pénz büntetést,és a legenyhébb kínzás esetén is börtönbüntetés legyen kiszabható.Egy ország legjelegzetesebb tulajdonsága lehet az állatvédelem.Ha nem védjük kellöképpen az állatokat,az emberi életet sem tudjuk megóvni.Hiszen a legtöbb állatkínzó,elöbb-utobb embereken folytatja.Az állatok érző,szenvedő lelkek!Megérdemlik hogy eszerint is bánjuk velük.Ne a bolti ennivaló lopás legyen nagyobb bűn a Btk. szerint,hane az ő bántalmazásuk!

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Chrissy, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót. Ezt a petíciót reklámozni fogjuk olyan emberek körében, akik más petíciókat is megnéznek honlapunkon, de ezt még nem látták.

Facebook