Steiner Kristóf adjon ki egy humoros verseskötetet!

Üdv Mindenkinek!

Eljött az idő, hogy megannyi szakácskönyv és főzőshow, valamint a fél Világ bejárása után Kristóf egy olyan piaci rést tömjön be :) , amelyre igenis nagy szükség van.

Mivel a magyarok nagy része sajnos olyan, mint a két lábon járó Balsors (amely ugye régen tép), ezért kell, nagyon kell valami, amely végre ha víg esztendőt nem is, de vidám perceket okoz. Valami, amelynek olvasásától az ember felröhög a buszon (s vele együtt a fél busz is), valami, mely kizökkenti a sárga csekkek és álmos reggelek ólmos monotonitásából. :)

A gondolat megszületett, a szándék úgy érezzük megvan, az Alkotó készen áll, hiszen az évek alatt közel rengeteg (pontosabban egy kötetnyi) rövidebb-hosszabb műve született, úgyhogy nncs más hátra, mutassuk meg, hogy az Olvasók is készen állnak!

Csak annyi a dolgod, hogy aláírod ezt a petíciót! :)

Köszönjük!

CÉL A 10.000 ALÁÍRÁS!

Hajrá! :)

Az aláírással engedélyezem Nagy Zoltán, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.