Skateparkot Veszprémbe

Kedves veszprémi gördeszkás, bmxes, görkoris barátaim!

Nem unjátok már? Nem unjátok azt, hogy nincs helyben egy park, ahol nem zavarunk senkit, nem jelentenek fel csendháborításért, nem küldenek el, nem üvöltöznek velünk? Mert mi nagyon unjuk! E petíciót annak érdekében indítom, hogy a sokéves állandóan tolódó parképítést végre fixáljuk. Hallhattunk rengeteg kósza hírt, hogy majd ekkor és akkor, itt és ott lesz park.. Sajnos egyik sem jött be. Nem kérünk sokat, csak egy helyet, ahol összeröffenhetünk, kikapcsolódhatunk, beszélgethetünk. Szerintem ezzel minden veszprémi extrém sportot űző gyerek vagy éppen felnőtt így van.

Nem igazságos az sem, hogy holmi aprócska településen többmillió forintos park épül, de egy megyei jogú város nem teheti ezt meg.. És ha már parkunk nincsen, az utcára kényszerülünk sportolni, aztmeg nem hagyják.. Hol a gyalogosok kiabálnak velünk, hol rendőröket hívnak ránk, egyesek szerint mindenhol zavarunk. Sajnos veszprém elég híres a gördeszkásairól, bmxeseiről, úgyhogy nem valószínű hogya abba hagyjuk!

Köszönettel:           A guruló város

Az aláírással engedélyezem Veszprémiek, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.