Skatepark, 17.ker(Bp)

Ezt a petíciót azért csináltam meg, mert egyetlen normális SKATEPARK sincs a 17.kerületben( "népkert" (lásd:felső kép) nem nevezhető parknak, sőt ez a leier elemes "csoda" a legnagyobb jóindulattal is csak maximum egy 0-24/7-es óvoda...), és ebből kifolyólag aki PARKOT keres, az utazhat kb napi 1 órát, hogy találjon. Mehet a vita évekig, hogy de új stadion akkor is kell (megsúgom: semmi szükség rá;) ) de attól még nem leszünk előbbre.A szürke és a barna elemes pálya közel ugyanannyi pénzből épült (utána néztem), de a barna elemes(Nyíregyházi) park sokkal használhatóbb, és sokkal "szórakoztatóbb" ,mint a szürke. Laikus szemmel alig van néhány különbség, pedig erről jóvan többről van szó: más gyártó, más anyagok, más elrendezés, más használhatóság.Erre a petícióra nem lehet azt mondani, hogy telhetetlenek vagyunk, és nem becsüljük ami van, mert mi csak egy valamit szeretnénk: egy jó skateparkot, aminek a tervezésébe hozzáértő, ebben a témakörben tapasztalt személyeket is belevonnának(néhány nagyobb magyar ridert).

Már unalmas lehet a sok hasonló petíció, post, de ha nem lenne rájuk szükség, nem lennének!

(X)Népkert, Leier http://www.leier.hu/gorkorcsolya-palyaelemek

(+)Nyíregyháza, Orangeramp http://orangeramp.com/orange/or1209.html

(X)Várpalota, Leier

(+)Dunakeszi, Orangeramp

(+)Gödöllő

(+)Dabas, Orangeramp

A "menjünk máshova játszani" és a "ne mi döntsük el, mi legyen az adófizetők pénzéből" és hasonló kommenteket mellőzzük, már ismerjük az összes létező változatukat, sőt többet is, mint kellene :)

ÉS PERSZE AZ SEM LENNE BAJ, HA EGYÁLTALÁN HASZNÁLHATNÁNK!

(A Hölgy azért írta, hogy szarkasztikusan mondja, mert pont egy templom mellé épült a gödöllői pálya :) )