Sima utakat karácsonyra a Nagymező utcának!

Kedves Terézvárosiak!

"Aláírásotokkal támogassátok a Nagymező utca renoválását!"

A Nagymező utcai aszfaltút állapota életveszélyes, az útszakasz tele van kátyúkkal, repedésekkel. Az úthibák balesetet okozhatnak a sofőröknek, balesetbe sodorhatnak másokat és kárt tesznek a gépjárművekben. Szeretnénk támogatásotokat kérni abban, hogy ez a több ízben is veszélyes probléma végre megoldásra találjon. Aláírásoddal kijelented, hogy szeretnéd, ha az utca végre rendezett állapotba kerülne és járhatóvá válna autók, tömegközlekedési eszközök, motorbiciklik, kerékpárok és egyéb járművek számára. Ez nem csak egy forgalmas és turisztikailag népszerű útszakasz megszépítéséről szól, hanem biztonsági szempontból is kiemelt fontossággal bír minden budapesti, de legfőképpen a kerület lakosai számára.

Segítsetek megszépülni, ne hagyjátok megvénülni (az utat)!

Az e-mail címe nem fog megjelenni az oldalunkon. Azonban a petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.