Sebességkorlátozást a Kis-tó melletti Puskin útra!

Elég volt a gyilkos száguldásból a felújított úton!!

Biztonságos átkelést akarunk a Kis-tóhoz, gyermekeink, kerékpárosok, házi kedvencek és az ott élő vízi szárnyasok védelmében!

Célunk, hogy

a) a közút kezelője lakó-pihenőövezeti táblát (gépkocsikra 20 km/h-s sebességkorlátozás, max. 3.5 t-s tömegű tehergépkocsi hajthat be, kivéve közületi járművek) helyezzen ki,

b) a közút kezelője gyorshajtásra figyelmeztető sebességjelző elektronikus jelzőberendezést telepítsen,

c) rendszeresek legyenek a rendőri sebességellenőrzések,

d) épüljenek a parkot használók számára biztonságos gyalogátkelők,

e) az önkormányzat, a közút kezelője más településeken sikeresen alkalmazott forgalomlassító intézkedéseket és eszközöket ("fekvőrendőr", sáveltolás, konténeres fa-kihelyezése) is vegyen figyelembe annak érdekében, hogy megszűnjön a gyorshajtás a Puskin úton.

A park biztonságos megközelítése mind a park mellett lakók, mind a parkot igénybe vevők közös érdeke, ezért kérjük támogassa aláírásával petíciónkat! Petíciónkat Balogh Péter önkormányzati képviselőnek, a Monori Lokálpatrióta Egylet elnökének továbbítjuk, hogy támogatásával segítsen követeléseink megvalósításában.lako_piheno_ovezet.jpg.

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom dr. Ürögi Norbert petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )