Tóth Sándor tanár úr azonnali elbocsátása az iskolából

Alulírottak, az iskola diákjai, szüleik és a közösség tagjai, ezúton szeretnénk kérni Tóth Sándor tanár úr azonnali elbocsátását az iskolából. Az alábbi indokok alapján tartjuk elengedhetetlennek ezt a lépést:

1. Szakmai alkalmatlanság: Tóth Sándor tanár úr nem felel meg a szakmai követelményeknek, gyakran nem képes megfelelően átadni az anyagot, és sok esetben felkészületlenül érkezik az órákra.

2. Etikai problémák: Többször tapasztaltunk tiszteletlen, megalázó és etikátlan viselkedést a diákokkal szemben. Az ilyen magatartás nemcsak az oktatás minőségét rontja, de a diákok önbizalmát és jólétét is súlyosan sérti.

3. Tisztességtelen értékelés: Számos alkalommal fordult elő, hogy Tóth Sándor tanár úr igazságtalanul és elfogultan értékelte a diákokat, ami súlyosan befolyásolja az iskolai eredményeiket és jövőbeli lehetőségeiket.

4. Kommunikációs nehézségek: A tanár úr és a szülők közötti kommunikáció gyakran akadályokba ütközik, nem reagál időben a szülői megkeresésekre, ami akadályozza a hatékony együttműködést.

Ezen problémák fényében kérjük, hogy az iskolavezetés mielőbb tegye meg a szükséges lépéseket Tóth Sándor tanár úr elbocsátására, és helyette egy alkalmas, elhivatott és etikus pedagógust biztosítson diákjaink számára.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Petíció aláírása

Aláírásommal elfogadom, hogy armand láthatja az általam ezen az űrlapon megadott összes információt.


Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...