RSD csatornázási projekt taggyűlés összehívása 2021.

Tisztelt Tagtársunk!

A jelenlegi helyzetben egyetlen járható út a taggyűlés összehívása, és az alábbi témák megszavazása:


1.Az új küldöttek megválasztása
2.Felszólítani az ügyvezetést azonnali intézkedésre,hogy járjon el az Uniós projekt lejártának 2022.12.31.-ig történő meghosszabbításának érdekében,különös tekintettel- hivatkozva- a Covid-19 járványra!
3.Az Unió válaszáig minden befizetési és kifizetési kötelezettséget függesszen fel!

Amennyiben a tagság 10%-a kezdeményezi a taggyűlés összehívását, esélyt kapunk arra, hogy időt nyerjünk, és ezalatt a csatorna bekötések készültsége elérhesse a 92%-os megvalósulási küszöböt. Ennek hiányában a projekt nem tekinthető megvalósultnak, és a támogatást vissza kell téríteni, ami milliós nagyságrendű terhet róhat minden tagra.

Kérjük tehát, hogy aláírásával támogassa a gyűlés összehívását, és - amennyiben van érintett ismerőse, küldje át neki ezt az oldalt, hogy ő is élhessen jogával!


RSD csatornázási projekt érdekeltek    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem RSD csatornázási projekt érdekeltek, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...