RSD csatornázási projekt taggyűlés összehívása 2021.

Tisztelt Tagtársunk!

A jelenlegi helyzetben egyetlen járható út a taggyűlés összehívása, és az alábbi témák megszavazása:

1.Az új küldöttek megválasztása
2.Felszólítani az ügyvezetést azonnali intézkedésre,hogy járjon el az Uniós projekt lejártának 2022.12.31.-ig történő meghosszabbításának érdekében,különös tekintettel- hivatkozva- a Covid-19 járványra!
3.Az Unió válaszáig minden befizetési és kifizetési kötelezettséget függesszen fel!

Amennyiben a tagság 10%-a kezdeményezi a taggyűlés összehívását, esélyt kapunk arra, hogy időt nyerjünk, és ezalatt a csatorna bekötések készültsége elérhesse a 92%-os megvalósulási küszöböt. Ennek hiányában a projekt nem tekinthető megvalósultnak, és a támogatást vissza kell téríteni, ami milliós nagyságrendű terhet róhat minden tagra.

Kérjük tehát, hogy aláírásával támogassa a gyűlés összehívását, és - amennyiben van érintett ismerőse, küldje át neki ezt az oldalt, hogy ő is élhessen jogával!

RSD csatornázási projekt érdekeltek    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem RSD csatornázási projekt érdekeltek, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.