Petíció Kovács Sándor természetvédelmi őr visszahelyezéséről

 Nyílt levél Ugró Sándorhoz, a Kiskunsági Nemzeti Park igazgatójához

 

Tisztelt Igazgató Úr!        

Szeretném kifejezni elégedetlenségemet Kovács Sándor természetvédelmi őr barátunk helyzetével kapcsolatban. Az Ön döntése Harta Nagyközség egészét megrázta, és mélyen megérint engem is, hisz úgy gondolom nincs az a vétség, amiért 13 év oly példamutató munkaviszonyát egyik pillanatról a másikra csak úgy meg lehessen szüntetni.

Kovács Sándor természetfotós és természetvédelmi őr egy kivételes személyiség, lelkiismeretes és jólelkű ember; ha keresnénk, se találnánk a környéken még csak hasonlót sem. Aki hartai lakos és valamilyen formában részt vesz a közösségi életben, ezt nagyon jól tudja. Sándor kiemelkedő polgára a településünknek, akire mindig lehet számítani, önfeláldozása és természet iránti szeretete sokunkat megtanított jobb emberré lenni. Fantasztikus túrák, szemétszedő akciók, interaktív előadások, szuper cikkek köthetők a nevéhez; gyerekek és felnőttek általa ismerték és szerették meg a Nemzeti Parkot, a valós, építő értékeket. Közösségünkbe színt vitt lendületességével, tenni akarásával a környezetért, s ezáltal önmagunkért. Mindig is igyekezett mindenkivel jó kapcsolatot ápolni, de nem képmutatás, hanem őszinte szeretet és elfogadás által.

Vezetésemmel egy erős összefogás alakult Hartán, azért hogy csodálatos hivatását a Kiskunsági Nemzeti Parknál továbbra is valamilyen formában folytathassa.

Ezúton is szeretnénk benyújtani egy petíciót, mellyel szemléltetni kívánjuk jelenlegi döntésének valódi súlyát és mély tisztelettel kérjük, meghozott döntésén módosítson.

 

Kelt: Harta, 2019. február 20.  

Tisztelettel:

Höss Nóra a hartai közösség nevében

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Höss Nóra, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Facebook