Petíció a Gubacsi lakótelep útjainak vízelvezetéséért

Tisztelt Képviselő-testület!  Tisztelt Polgármester Úr!

A Gubacsi lakótelep és a Mediterrán lakópark szélén található Zodony biztosítja az itt élőknek és a Pesterzsébeti sportkomplexumok vendégeinek a közlekedési lehetőséget, kijutást a város felé.

56523140_10213643234181517_6956913315104686080_o.jpgEzt az útvonalat használja a 119-es alacsonypadlós buszjárat, erre közlekednek a sportolni vágyó kisiskolásokat és óvodásokat szállító iskolabuszok. Itt található Pesterzsébet sportkomplexuma is: uszoda, jégcsarnok, tenisz- és focipályák.

Akadálymentesen csak ebből az irányból megközelíthető Pesterzsébet vasúti megállója is.

Ennek ellenére minden tavaszi és nyári zápor után hatalmas tengerré válik az út, az autók beáznak, az aszfalt minősége járhatatlanná válik. A problémát évek óta jelzik az itt lakók, de az út kezelője nem tett az ügyben semmit.

Itt élőként, a pesterzsébeti sportkomplexum abban vagyunk érdekeltek, hogy a lehető leggyorsabban kiépítsék a Gubacsi lakótelep és a Duna-part útjainak vízelvezetését.

Kérjük, hogy támogassák az elmaradt beruházás megvalósítását!

A 2018. május 25-től hatályba lépett Európai Adatvédelmi (GDPR) kötelezettség alapján, az aláírásokat kizárólag ehhez a célhoz kérjük, aki nyilvánossá tette adatait, annak nevével együtt aláírását Pesterzsébet jegyzőjének adjuk át. A peticiok.com adatvédelmi szabályzata az oldalon elolvasható.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Péter Mach, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook