Parkolóhelyet az itt lakóknak Óbuda jelenleg mégsem fizetős várakozási övezetében is!

Óbudán a 2016-ban bevezetett parkolási szabályok szerint az óbudai buszvégállomás-Reviczky utca-Huszti úttól északra eső területeken /Kaszásdűlő/ nem kellett parkolási díjat fizetni. Az övezet díjmentessége következtében a nem-fizetős terület kezdetének környezetében élők számára a saját lakásuk közelében történő parkolás gyakorlatilag ellehetetlenült. A július 1-től e területen bevezetni kívánt 5. díjtételű parkolózónától az itt lakók a parkolási gondok enyhülését remélték. Néhány napja azonban az 550 milliós közbeszerzés keretében megvalósult 5. zóna kijelölését visszavonták, a rendszer június 3-án indított próbaüzemét pedig megszüntették. Az indoklás szerint azért, mert a 2018. évben erre vonatkozóan megkötött megállapodást a Főváros felmondta. Továbbra sem lesz parkolóhelyünk /meg 550 milliónk sem/!

Követeljük az eredetileg tervezett és kihirdetett 5. díjtételű óbudai parkolási zóna hatályának visszaállítását és üzemszerű működésének sürgős megkezdését.

Kérjük, hogy egyetértésük esetén aláírásukkal minél többen támogassák petíciónkat, mely reményeink szerint segítheti a legkritikusabb területeken a parkolási helyzet normalizálódását.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Hennel Zsuzsa, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook