Összefogás a Mancz János Óvoda további működéséért

PicsArt_05-20-11.24_.48_1.png

A Mancz János Óvoda Székesfehérvár történelmének szerves része, hiszen az első óvodák között nyílt városunkban. Családok generációi nőttek fel az intézmény falai között.

Mi, a petíció aláírói a minőségi óvodai nevelés okán számítunk rá, hogy a Mancz János Tagóvoda a jövőben is fogadja az óvodaköteles gyermekeket, hiszen az óvoda családias és békés miliője különlegessé és hiánypótlóvá teszi az intézményt a város többi nagylétszàmú óvodái között. Ettől a környezettől a több éve odajáró gyermekeket sem szeretnénk megfosztani, illetve a kisebb testvérektől a lehetőséget elvenni.

Az aláírással engedélyezem Bayer-Siági Nóra, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.