Összefogás a Kilitii, Pillangó Óvodáért!

FOGJUNK ÖSSZE, CSAK EGYÜTT SIKERÜLHET!

Ezt a petíciót azért indítom, mert tudomásunkra jutott, hogy be akarják zárni Kilitin a Pillangó óvodát. Szeretnénk minél több aláírást gyűjteni, akik velünk együtt kiállnának az óvodáért, a gyermekekért, hiszen az ő érdekük, hogy ez az óvoda továbbra is működjön. Úgy gondoljuk, hogy Kiliti elég nagy és nem elég ide egyetlen óvoda. A gyermekeink szeretik ezt az ovit, ottani gondozóikat, kötődnek hozzájuk. Emellett a környéken lakó jelenlegi és jövőbeli kis ovisokat és szüleiket is megfosztják a körzeti óvodától és ezzel plusz utazásoknak teszik ki őket, hiszen egyre több fiatal pár, szülő költözik folyamatosan a környékre.
Kérünk mindenkit, akinek fontos ez a környék, fontosak az itteni gyermekek, álljanak mellénk és támogassanak, hogy láthassa a siófoki városvezetés is, hogy mennyi embernek számít!
Köszönjük, hogy elolvastad és aláírod!

https://www.facebook.com/groups/1202601123492701/?ref=share

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Károlyné Karácsony, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...