Optikai internet egész Hajdúböszörmény területén

Üdvözlök mindenkit!

Szeretném a hajdúböszörményi lakosokat arra buzdítani, hogy írják alá ezt a petíciót. Személy szerint a városközpontban lakom és nevetségesnek tartom, hogy még nincs optikai internet elérés. Én 3 szolgáltató közül tudok választani, a hbcom, a t-home és az invitel. A hbcom kemény 4mbit!!! letöltés 4843Ft/hó, a t-home 30mbit (ami a valóságban 14mbit) 5700Ft/hó és az invitel (digi) 100mbit 3300Ft/hó. Mondanom sem kell, hogy én az invitelt választottam, nem probléma mentes, de élhető és ez a belváros kellős közepén. Pár utcában ki lett építve az optikai internet, de a város legnagyobb részén nevetséges a felhozatal.

A cél az lenne ezzel a petícióval, hogy minden hajdúböszörményi lakosnak elérhető legyen optikai vezetéken az internetszolgáltatás, amennyiben ez nem lehetséges, akkor kábelen, ami legalább ténylegesen 24/7-ben minimum 30mbit/sec letöltésre képes.

Ha ön is egyetért ezzel, kérem írja alá a petíciót és reménykedjünk benne, hogy minél hamarabb kiépül majd egy olyan internethálózat Hajdúböszörményben, ami az ebben a városban lakók számára már megfelelő sebességű és minőségű lenne.

A személyes adatokat bizalmasan kezelem, azt csak és kizárólag az optikai vagy kábeles hálózat hajdúböszörményi kiépétésével kapcsolatosan használom fel, amennyiben összejön annyi aláírás, hogy érdemes legyen eljuttatni az illetékes hatósághoz / szervezethez. A petíció aláírásával ezt mindenki elfogadja és engedélyezi, hogy a petíciót eljuttassam az ebben az ügyben illetékes hatóságnak / szervezetnek.

Az aláírással engedélyezem Láda Imre Zoltán, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.