Nyilván tartott autómentők Budapesten és azon kívül való közlekedésének könnyítése!

Méltatlanul elfelejtettek a jogszabályba minket autómentősöket!

Ezt szeretnénk a forgalmiba bejegyzett autómentővel elérni!

1:   Súlykorlátozó táblákat figyelmen kívül hagyhassuk!
2:   Buszsávot használhassuk!
3:   Figyelmeztető jelzés alanyi jogon járjon!(sárga fényjelzés)!

Indok:

Budapesten és azon kívül a bejegyzett autómentőkkel súlykorlátozó táblákat figyelmen kívül hagyhassuk,mivel a kis teher gépjárműveket kis autómentő a raksúlya miatt nem fogja tudni elvinni ill a tömegük is kicsi a felborult jármű vissza fordítására!Ezért nagyobb tömegű autómentővel kell menteni,ami biztonságosan megoldja a feladatott!

Autómentőkkel buszsávot használhassuk, mivel a baleset helyszínét sokszor így tudjuk megközelíteni!
Sokszor a sorba állunk a többi türelmetlen gki. sofőrökkel de a baleset miatt képtelenek vagyunk szabályosan felvonulni a tett színhelyére büntetés kiszabása nélkül!Amit csekken kapunk meg a bkk, ill. a rendőrségtől!Számtalanszor megbírságoltak minket ez miatt!

Figyelmeztető jelzés alanyi jogon járjon,a hivatalosan bejegyzett autómentőnek,hisz a baleset helyszínén az a villogó fény óvja a testi épségünket,hogy láthatóak vagyunk messziről a sötétben,ködben, a rossz látási viszonyok mellet is baleset helyszínén!(Ne keljen kérvényt írni a rendőrségnek,fizetni illeték bélyeget,és 3 évente ezt a tortúrát újra végig járni,hisz a kukás autótól ill a konténeres autóig alanyi jogon jár nekik)!Megjegyzem kint külföldön még a kék villogó is jár hang nélkül!

Németh József autómentős    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az e-mail címe nem fog megjelenni az oldalunkon. Azonban a petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Kérjük, ellenőrizze bejövő leveleit (és a spam mappát).