Neumannos karácsonyfa lecserélése esztétikai szempontból

sad_tree.pngA petíció aláírásával támogatja a Neumann János Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium színpada mellett álló karácsonyfa lecserélését. Bárki, aki látta már a fát, megerősítheti, hogy ilyen ízléstelen karácsonyfája valószínűleg még soha nem volt az iskolának. A fa ágai épp annyira ritkák, mint a tűlevelei, ami miatt tökéletesen belátni a fa törzséhez, ezáltal egyáltalán nem esztétikus. Erre rátéve egy lapáttal, a fára még rákerültek a sárga díszek is, amik önmagukban szépek lennének, de ezen a fán különösen nem mutatnak csábítóan. Egyébiránt a fa elrontja az arra járó és tekintetét véletlenül a fára szegező ember ünnepi hangulatát. Indítványozzuk a karácsonyfa lecserélését!

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Egy neumannos diák, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Facebook