Nem mindegy, ki a babaúsztató!

Mi, az alábbi aláírók Artnerné Dudás Zsuzsanna babaúsztató (http://www.babausztato.hu/) iránti szimpátiánkat fejezzük ki. Nagyra becsüljük eddigi munkáját, melynek során sokunk kisgyermekeit tanította meg biztonságosan a víz alá merülni, a vízben elemében lenni, örömmel úszni. Zsuzsa képzettsége és személyisége mindvégig garancia volt a biztonságos, jól szervezett, szisztematikusan felépített, mégis oldott, víg hangulatú babaúszó foglalkozásokra. Egyszerre volt meg ezeken az órákon a szakértelem és határozottság a babák biztonságos vízbenlétéért, a személyes odafigyelés minden egyes gyerekre, a vidámság és énekszó.

Felháborítónak tartjuk, hogy a fentieket figyelmen kívül hagyó marketingstratégiai döntések és egyéni üzleti érdekek 2014. február 20-tól ellehetetlenítik Zsuzsa további tevékenységét az Aquaworldben. Felhívjuk a figyelmet, hogy az efféle eljárás igen rossz fényt vet az intézményre, és kárt okoz a helyi közösségnek. Kérjük a döntéshozókat, vizsgálják felül álláspontjukat, és tegyék lehetővé, hogy még sok szülő bízhassa gyermekét Zsuzsa gondos szakértelmére. Sem nekünk, sem gyermekeinknek nem mindegy, kivel teszik meg az első "lépéseiket" a vízben.