Ne hagyjuk tönkretenni a daganatos gyermekekért küzdő alapítványt

Igazságos és törvényes eljárást követelünk a hatóságoktól!
A Daganatos.hu Alapítványt kormányzati szinten akarják tönkre tenni, hiába felel meg minden törvényi előírásnak, a hatóságok ellehetetlenítik a működését, pedig a daganatos és leukémiás gyermekek szülei szinte csak ettől az alapítványtól kapnak rendszeres segélyt, és csak ez az alapítvány küzd ezen betegségek kialakulásának megelőzéséért!
A NAV visszatartja több mint százezer adózó felajánlását, a meglévő forrásokat pedig a KEHI zárolta minden indoklás, határozat nélkül.
Ez egy koncepciós eljárás, melynek egyetlen célja van: az alapítvány teljes megsemmisítése, miközben senki sem foglalkozik azzal, hogy mi lesz ezután a daganatos gyerekekkel.
Ne engedjünk a hatalmi önkénynek, törvényes eljárást és vizsgálatot követelünk!
Ne fogadjuk el, hogy először a büntetést szabják ki és csak utána vizsgálják, valóban hibázott-e bárki is!
Az adózók, a támogatottak és a kórházak rendszeresen elismerik az alapítvány munkáját, köszönjük, ha Ön is mellénk áll!
Aláírásommal támogatom a petíciót, melynek célja a Daganatos.hu Alapítvány ellehetetlenítésének megakadályozása.