Nádasdladányi állat tartási szabályok szigorítása

Szeretnénk kérni a Nádasdladányi Önkormányzat Polgármesterét, hogy a településen hozzon szigorú állattartási, védelmi szabályokat.

Szigorítsa meg a kóbórkák befogásának rendjét, az így befogott, és beazonosított kutyák gazdájának méltó büntetést szabjon, és írjon ki ellenőrzést, hogy a falubeli kutyák chippel ellátottak-e, és azok regisztrálva is vannak-e.

A kutyákért, házi állatokért minden gazda felelősséggel tartozik, etetésük, ellátásuk a gazda kötelessége, védett helyet, higéniai körülményeket kell biztosítania számukra, aki ezt elmulasztja, rossz körülmények között, pl. láncon tartja a kutyáját büntetést kelljen fizetni a helyzet súlyosságával arányosan akár az állat tartástól is eltíltható legyen.

Kérjük, hogy a település vezetősége, hívjon össze erre egy falu gyűlést ahol bővebben kifejthetjuk a kérésünket, megvitathatjuk a lehetőségeket.

Töltse ki az alábbi űrlapot a Drexler Tünde által létrehozott petíció aláírásához. A petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.