Nádasdladányi állat tartási szabályok szigorítása

Szeretnénk kérni a Nádasdladányi Önkormányzat Polgármesterét, hogy a településen hozzon szigorú állattartási, védelmi szabályokat.

Szigorítsa meg a kóbórkák befogásának rendjét, az így befogott, és beazonosított kutyák gazdájának méltó büntetést szabjon, és írjon ki ellenőrzést, hogy a falubeli kutyák chippel ellátottak-e, és azok regisztrálva is vannak-e.

A kutyákért, házi állatokért minden gazda felelősséggel tartozik, etetésük, ellátásuk a gazda kötelessége, védett helyet, higéniai körülményeket kell biztosítania számukra, aki ezt elmulasztja, rossz körülmények között, pl. láncon tartja a kutyáját büntetést kelljen fizetni a helyzet súlyosságával arányosan akár az állat tartástól is eltíltható legyen.

Kérjük, hogy a település vezetősége, hívjon össze erre egy falu gyűlést ahol bővebben kifejthetjuk a kérésünket, megvitathatjuk a lehetőségeket.

 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Drexler Tünde, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Facebook