Mentsük meg a fogyatékos gyermekek iskoláit!

MENTSÜK MEG A FOGYATÉKOS GYERMEKEK ISKOLÁIT!

A fővárosi önkormányzat a jövő évben a felére csökkenti a fogyatékos, és magatartászavaros gyermekeket oktató alapítványi tanintézmények támogatását, így ezek az iskolák szeptemberben meg fognak szűnni.

Budapesten 27 alapítványi iskolában biztosítják 1121 diák speciális nevelését, akiknek a többsége magatartászavaros, 20 %-uk autista, 15 %-uk pedig tanulási zavarral küzd.

Ezek az intézmények áldozatos, és nagyszerű munkát végeznek, a diákokat kisebb csoportokban, képzett tanárok oktatják, így a gyerekek mindannyian szakmát szereznek, és többen közülük továbbtanulnak, főiskolára, illetve egyetemre járnak.

Amennyiben ezek az iskolák megszűnnek, a most oda járó gyermekek nem tudnak a nekik megfelelő körülményeket, és különleges foglalkozást biztosító intézménybe járni, mert ilyenek már nem lesznek Budapesten.

Aláírásommal csatlakozom ehhez a petícióhoz, amelynek célja a fogyatékos gyermekek iskoláinak megmentése!


 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem , hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Facebook