Menjen ki a 123-as busz ezentúl is az IKEA-ig!

Petíció a BKK ZRt. részére

Önök a 123-as busz járatának lerövidítését tervezik. 

letöltés_(1).jpegEgy tavaly nyári társadalmi egyeztetés eredményét szeretnék most felrúgni és a tervek szerint 2019. január 1-jétől ez a busz csak Auchanig járna.

A változtatások azt mutatják, hogy a XVIII. kerület és Soroksár lakói fontosak Önöknek és az IKEA-nak, a pesterzsébetiek viszont nem.  Kérjük, hogy gondolják át a módosítási javaslataikat és vegyék figyelembe a Pesterzsébeten élők érdekeit is!

Tavaly a társadalmi egyeztetést követően arról döntöttek, hogy tesznek azért, hogy kényelmesebbé váljon a soroksári bevásárlópark területén nyíló új lakberendezési áruház megközelíthetősége. A lakberendezési áruház előtt új végállomás jött létre Soroksár, IKEA áruház elnevezéssel. Az új végállomás felé haladó buszok először az Auchan áruház déli sarkánál álltak meg a Soroksár, Auchan áruház elnevezésű, ugyancsak új megállóhelyen, majd onnan haladtak tovább az IKEA áruházig. A végállomásról visszafelé induló autóbuszok az Auchan áruház nyugati sarkánál található, szintén Soroksár, Auchan áruház elnevezésű, jelenleg is használatban lévő megállóhelyet érintették elsőként.

Kérjük, hogy ne változtassanak ezen!

Bővebben itt olvashat a változtatás terveiről.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Péter Mach, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Facebook